Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Memora
senior tag
Kína...tiszta Magyarország

-
meganers
csendes tag
A komment lényegében ugyanaz, mintha megírnál egy cikket, csak közvetlenebb. Az emberek 95-99%-a ugyanis passzív - olvasni (úgy-ahogy) szeret, írni kevésbé. Innentől kezdve mindegy, hogy ki, és milyen indíttatással írja a kommentet, sokakat befolyásol(hat) vele. Ez eléggé evidens, persze, hogy kihasználják.
Én se vagyok kivétel, évente 2-3 kommentet írok - összesen. A kommentet arra találhatták ki, hogy aki továbbgondolt egy cikket, kifejthesse a véleményét. Mára azonban a tömegek számára a komment egyfajta "tásradalmi útjelzőtábla" lett, azaz egy újabb és "emberközelibb" tartalom, amit fogyasztani lehet.
-
Béééla
őstag
válasz
Feketelaszlo
üzenetére
Nem láttam még, úgyhogy ilyen mélységig nem tudok nyilatkozni. A kék űrcicás pocahontast lehet nem veri.
-
M5Norbi
őstag
Milyen jó kis mellékes

Nálunk is lehet hasonló de nem hiszem hogy állami szinten inkább az online lapok kommentjeiben bukkanhat fel belsős ember.
-
Balint1408
aktív tag
Kínában mit nem hamisítanak??
-
Béééla
őstag
Még azt se mondanám hogy papírforma, és ezen felül érdemes megnézni: a NY post a címében is kiemeli a politikai vonalat - érződik hogy nem azért keserű falat, mert a karakterek unalmasak, vagy a történet lapos, nincs tanulság, nincsenek benne viccek, hanem mert nem mainstream üzenet van benne.
@Feketelaszlo
Most lebuktam
Pedig még 20 ilyen komment és kaptam volna egy ingyen páros belépőt
(nem, mielőtt még valaki komolyan veszi) -
-
Béééla
őstag
CIDF confirmed
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azt hiszed, hogy csak nálunk meg kínában van ilyen? Fejlettebb országokban komplett újságírói bandát eresztenek rá egy témára, nem holmi xi_csu345-öt. Lásd
itthon és
számos
külföldi
oldal
szállt rá
és próbálja lehúzni az Angry Birds filmet (miközben 4/5-re értékeli az átlagos közönség, a "profi" újságírók pontozzák le) csak mert enyhén szólva is kényes témát boncolgat a felszín alatt.A bérkommentelés nem álom, hanem valóság. (mégis a Wiki cikk csak az oroszokat emeli ki, milyen meglepő
) -
Nem mondom, hogy mindenképpen kamu a kutatás, de elég ingatag lábon áll az a kijelentés, hogy ha valaki állami cégnél dolgozik (főleg Kínában), akkor az szükségszerűen államilag fizetett fórumharcos lenne.
-
BiP
nagyúr
Az illusztráción meg éppen játszanak

Erős a gyanú, hogy a jelenség Mo-on is létezik. Persze senki soha be nem vallaná.
(meg attól félek, hogy van elég agymosott itthon, aki ingyen is ezt csinálja ... )
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon / Smart Home
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- Megkímélt HP Gamer,15,6"FullHD IPS,i5 8300H(8X4,Ghz)GTX 1050 4/8GBVGA,16-32GB RAM/512GB SSD,ÚJ akku
- Dell Precision 5530,15.6",FHD,i7-8850H,16GB DDR4,512GB NVMe SSD,P2000 4GB VGA,WIN11
- Artillery Genius 3D Nyomtató
- Prusa MMU3 MK4S/CoreOne (Multi Material Unit)
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- GeForce GTX 1650 SUPER (OEM HP) -
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A meggyozodesbol kommentelok szerintem kisebbsegben vannak mindenhol.