- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Amazon Kindle JailBreak
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Hát azért ez így nem igaz. WoW -ban amikor ott van kb. 500-1000 ember/karakter 1 helyen az meg tudja enni a procit, és meg is eszi. Főleg ezeket az istenített intel 2-4 magos csodákat. GTX760=GTX670 pedig FHD maxon a WoW most a grafikai frissítések után lazán meghajt. Nem mondom, hogy minden potenciált kivesz belőle, de az előbb említett példához kell azért erő.
Nem csak szépségre, mennyiségre is lehet mérni a dolgokat...Egyébként én annyit mondtam, hogy szerintem a K:SF esetében sem spóroltak, hanem egyszerűen egyrészről a Sony maga még nem fedte fel minden titkát az APU -val kapcsolatban (későbbre tartogatja), másrészt pedig ennyit tellett így első nekifutásra a programozóktól. Nem rossz, sőt nagyon jó, de kétlem, hogy a Gorilla (asszem ő a kiadó ugye?) programozók spóroltak volna csak úgy kedvtelésből, mert miért ne?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest