- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: SSD hűtés
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Hát azért ez így nem igaz. WoW -ban amikor ott van kb. 500-1000 ember/karakter 1 helyen az meg tudja enni a procit, és meg is eszi. Főleg ezeket az istenített intel 2-4 magos csodákat. GTX760=GTX670 pedig FHD maxon a WoW most a grafikai frissítések után lazán meghajt. Nem mondom, hogy minden potenciált kivesz belőle, de az előbb említett példához kell azért erő.
Nem csak szépségre, mennyiségre is lehet mérni a dolgokat...Egyébként én annyit mondtam, hogy szerintem a K:SF esetében sem spóroltak, hanem egyszerűen egyrészről a Sony maga még nem fedte fel minden titkát az APU -val kapcsolatban (későbbre tartogatja), másrészt pedig ennyit tellett így első nekifutásra a programozóktól. Nem rossz, sőt nagyon jó, de kétlem, hogy a Gorilla (asszem ő a kiadó ugye?) programozók spóroltak volna csak úgy kedvtelésből, mert miért ne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Macska topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ford topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest