Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Garry84: Sumák aprós?
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
JanR
addikt
-
Morden24
nagyúr
válasz
sz.zoli25 #183 üzenetére
Nem, csak van gerincünk.
Én is sokallom, amit levonnak tőlem, mégsem megyek oda a zöldségeshez, hogy "köcsög, a hűtőért már fizettem, szóval most jól fel is töltöm".
Amúgy van lehetőség ingyenes OS-t használni.Nos akinek a Windows ára nem sok az vagy valamelyik fenti céghez tartozik vagy tele van lóvéval és nem érdekli mi mennyibe kerül...
Vagy esetleg, ahogyan ollie is írta, megvette egyszer, és használta utána 7 évig.
Vannak itt olyanok is, akik megveszik azt, amit használnak: ami egyben azt is jelenti, hogy nem használunk annyi mindent, mint mondjuk egy warezos.
Képzeld, nekem sincsen 100 játékom, nincsen Photoshopom, fizetős vírusirtóm, fizetős íróprogramom, fizetős faszomtudjamim. Winrar helyett is PeaZip-et meg 7zip-et használok.
Nincs is tizenfaszomezer forintos, 30 megabites netem, mert nincsen rá szükségem.
Ellenben amim van, azt megvettem, és köszönöm szépen, jól érzem magam vele. Nem vágyom rá, hogy heti 5 játékot lopjak le a netről, utána meg picsogjak a pénz miatt, mint egy fürdősk_rva. -
Jaffafa
aktív tag
válasz
sz.zoli25 #183 üzenetére
Fogd már fel ember, hogy ez a világ minden táján így van. Máshol is kell adózni és utána még áfát is fizetni. Söt, képzeld regadó is van szinte mindenhol az autókra. Csak mi magyarok vagyunk ilyen hülyék, hogy bevesszük ezt a maszlagot?
Menj ki amcsiba és próbáld meg az ottaniaknak elmagyarázni az adócsalós szöveged. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
sz.zoli25 #183 üzenetére
Nézd meg, hogy általában azok ágálnak a warez ellen, akik anyagilag megtehetik, hogy megvegyék az oprendszert (is). (meg melllette HTC Diamond2, PS3, Xbox360 elite, Core i7, etc..)
Nem lenne itt baj, adjak ertelmes áron. Pl. minimalberbol ki lehessen fizetni... ugy hogy abban a honapban eszunk es szamlakat is fizetunk...
Morden24: első része a hszemnek erint. Amugy lattam, csak epp nem volt akkor annyi penzem...
De gondolom ha igy felhoztad, elképesztő gyakorisággal vannak ilyen akciók.
Jaffafa: [link] olvasd el légyszi.... elvonás...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- OLED monitor topic
- BestBuy ruhás topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Új 0km es GARANCIAS acer nitro 15 rtx 4060 ryzen 7
- Új garanciás MSI Alpha ! R9 7945hx 32 ram 17 col 240hz qhd rtx 4070
- Ár értékbajnok! Prémium kategória 4060 ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON! GIGABYTE AORUS rtx 4060
- ENNYI PÉNZÉRT ilyen konfigot nem kapsz! Prémium kategória! Gigabyte aorus rtx 4070 i9 14900hx 2k qhd
- Tökéletes E sport gamer! Újszerű HP victus rtx 3050 ryzen 5600h 16gb ram 512 ssd
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest