Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
JanR
addikt
-
JanR
addikt
válasz
Silentfrog #165 üzenetére
Mi az, hogy semmilyen?
Aki warezolta a windows-at, annak igen semmilyen, de az ne is hasznaljaAkinek meg eredeti, annak semmi felni valoja nincsen. Ugyan ugy fog mukodni a gepe tovabbra is...
-
JanR
addikt
válasz
kelzsoca #163 üzenetére
Jaaa... Szamomra ez messze van az indoktol.
En kb 2 eve engedhettem meg magamnak a 4870-et. Most is faj a fogam az 5870-re, de nincs ra penzem es nem veszem meg... Egyszeruen nem ertem, hogy ha faj neki az osszeg minek veszi meg?
Annyi szep hely van a vilagban ahova el lehetne menni egy 5870 arabol es olyan "grafikat" soha nem fog megjeleniteni, mint amit a szemevel latna x,y helyen.
Na mind1
-
JanR
addikt
válasz
ricsipontaz #80 üzenetére
Persze lehetetlenitsek el teljesen, de akkor az arakat is igazitsak hozza...
-
JanR
addikt
Ja igen, kozben hazamegy es leul a 200e Ft-ot ero gepe ele crysis-ozik egyet.
Mert azt tegyuk hozza, hogy aki win7-et hasznal, annak mar nincs annyira "szar" gepe.
(Tudom-tudom, hogy ilyen meg olyan csudajo gepek vannak, de nalam mar egy 2GB ramos 2 magos gep sem szamit szarnak - es az is ugyan ugy penzbe kerul...) -
JanR
addikt
Erdekes ez az opcionalis dolog. Azert csak tetszik nekik, hogy ennyien hasznalnak crackelt windows-t. MOD: Akarom mondani, az tetszik nekik, hogy ennyien hasznalnak Win7-et*
Bar van egy sejtesem, hogy opcionalis ugyan a telepitese, de a kesobbiekben tobb program alapkovetelmenykent kerni fogja majd.
Amugy tobbre mennenek ha csokkentenek az arat, biztos vagyok benne, hogy tobben megvennek
Csak ugye a kereskedok is masfejjel gondolkodnak... Ha x forint kijon ebbol es igy is fogy, akkor legyen. Nem tudjak azt a kis idot megvarni, amig a sok kicsi sokra megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3404
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- Fosi v3 eladó
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest