Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
JanR
addikt
-
JanR
addikt
válasz
Silentfrog
üzenetére
Mi az, hogy semmilyen?
Aki warezolta a windows-at, annak igen semmilyen, de az ne is hasznalja
Akinek meg eredeti, annak semmi felni valoja nincsen. Ugyan ugy fog mukodni a gepe tovabbra is...
-
JanR
addikt
válasz
kelzsoca
üzenetére
Jaaa... Szamomra ez messze van az indoktol.
En kb 2 eve engedhettem meg magamnak a 4870-et. Most is faj a fogam az 5870-re, de nincs ra penzem es nem veszem meg... Egyszeruen nem ertem, hogy ha faj neki az osszeg minek veszi meg?
Annyi szep hely van a vilagban ahova el lehetne menni egy 5870 arabol es olyan "grafikat" soha nem fog megjeleniteni, mint amit a szemevel latna x,y helyen.
Na mind1

-
JanR
addikt
válasz
ricsipontaz
üzenetére
Persze lehetetlenitsek el teljesen, de akkor az arakat is igazitsak hozza...
-
JanR
addikt
Ja igen, kozben hazamegy es leul a 200e Ft-ot ero gepe ele crysis-ozik egyet.
Mert azt tegyuk hozza, hogy aki win7-et hasznal, annak mar nincs annyira "szar" gepe.
(Tudom-tudom, hogy ilyen meg olyan csudajo gepek vannak, de nalam mar egy 2GB ramos 2 magos gep sem szamit szarnak - es az is ugyan ugy penzbe kerul...) -
JanR
addikt
Erdekes ez az opcionalis dolog. Azert csak tetszik nekik, hogy ennyien hasznalnak crackelt windows-t. MOD: Akarom mondani, az tetszik nekik, hogy ennyien hasznalnak Win7-et*
Bar van egy sejtesem, hogy opcionalis ugyan a telepitese, de a kesobbiekben tobb program alapkovetelmenykent kerni fogja majd.
Amugy tobbre mennenek ha csokkentenek az arat, biztos vagyok benne, hogy tobben megvennek
Csak ugye a kereskedok is masfejjel gondolkodnak... Ha x forint kijon ebbol es igy is fogy, akkor legyen. Nem tudjak azt a kis idot megvarni, amig a sok kicsi sokra megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest