Hirdetés
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silentfrog
veterán
Aki meg nem dolgozik az ne is egyék! Szol a mondás...
Mégsem halnak éhen sokan...
Csakugyan nem szép dolog nem eredeti wint használni,de ez nekem kicsit furcsa,hogy nem tiltják le egyből a windowst ha nem eredeti,
Ha a gépek nagy többségét nem tudják használni akkor a nem használt gépekbe nem vesznek az emberek uj hardvert,uj szoftvert uj játékokat!?
Mert ugyebár processzort nem lehet letölteni torrentröl -
kelzsoca
félisten
De szép is lenne

Mindig azoknak nagy a pofájuk akik összelopnak mindent.
Persze majd mindjárt jön a duma, hogy:
El kell tartani a kutyát, nagymamát, beteg testvért, rokonokat, a szomszéd bácsi macskáját, csak 90 ezret keresek mégis miből, nekem nem telik rá, még kenyérre sincs, még tanulok, anyám nyakán vagyok, és a legjobb: tudod mikor adok pénzt ezeknek, így is milliárdosok...
-
Morden24
nagyúr
Bar van egy sejtesem, hogy opcionalis ugyan a telepitese, de a kesobbiekben tobb program alapkovetelmenykent kerni fogja majd.
Nem valószínű, épp nemrég végeztek a WGA perrel (pozitívan), kétlem hogy ilyesmit megint szeretnének. Ezért "opcionális".
Én adnám speciel, ha automatikusan települne, akár kikapcsolt WU esetén is.(#64) kelzsoca: Jogos, ahogy az összes többi topikban is lelohadna a forgalom, az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
- Xbox one X konzol 1Tb
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest