Hirdetés
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
WN31RD
addikt
(Én speciel nem beszéltem sem multikról, sem Zsuzsikákról.)
"De akkor miert korlatozzuk, ezt a szellemi termekekre?"
Szerintem nem korlátozunk semmit. Éppen ellenkezőleg, az információtechnológia egy olyan teljesen új perspektívát nyitott meg előttünk, amely lehetővé teszi, hogy bárkihez könnyedén eljusson az emberi kultúra összes szellemi alkotása. Most pedig azon megy a vita, hogy jó-e, erkölcsös-e, ha ennek ellenére olyan szabályok szerint próbáljuk kezelni ezeket a szellemi alkotásokat, amelyeket alapvetően tárgyakra találtunk ki (pl. "tulajdon" ugyebár).Erkölcsös-e, ha azt mondjuk, hogy ugyan semmivel nem lenne kevesebb valamely szellemi alkotás készítőjének, ha olyasvalaki is hozzájuthatna a termékének egy másolatához, aki egyébként nem engedheti meg magának, de mégsem engedjük ezt? Erkölcsös-e, ha korlátozzuk az információ és a kultúra szabad áramlását azért, hogy egyeseknek több pénzük legyen? A másik oldalról erkölcsös-e, ha azt mondjuk, hogy bármilyen információ ellentételezés nélkül korlátlanul másolható?
Szerintem nincs ezekre a kérdésekre nagyon egyszerű válasz.
"tehat ha van egy eleg jo magyarazatom arra, hogy miert nem karositottam meg nagyon, akkor kevesbe elitelendo?"
Definíció szerint ezt jelenti a "jó magyarázat", ugye."szoval akkor ha nem kap erte senki penzt akkor mar nem elitelendo?"
Én ezt nem írtam. Szerintem mindenképpen kevésbé elítélendő... de hogy mennyivel kevésbé, az a körülményektől függ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- OLED TV topic
- Linux felhasználók OFF topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Borderlands 4
- Autós topik
- Filmvilág
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- További aktív témák...
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest