Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Morden24

nagyúr

válasz Rossi #449 üzenetére

Lehet hogy xy letöltötte, de pl. nem sajnálta a pénzt egy 100k-s hangfalszettre, vagy egy 20k-s egérre, stb.

Na, látod ezzel van a baj.
    Akkor én mondjuk melléd költözöm, és nyúlom a gázt tőled, rendben?

Ettől még jó ember vagyok, ráadásul a maradék pénzemet egy szép 100K-s hangfalrendszerbe fektetem, amit majd úgy fogok ordíttatni, hogy garantáltan nem a gázlopás lesz a legnagyobb bajod.

Viccet és hülye példát félretéve: a 100K-s hangfalrendszer egy költség; a 30K-s Windows is egy költség. Ha akarok egy 100K-s hangfalrendszert és egy 30K-s Windows-t, akkor ez 130K-s költség.
    A 100K-s hangfalrendszernél sem mondhatod azt, hogy neked csak 70-et ér, de azért kell és viszed. A Windows-nál sem mondhatod ezt, csak lehetőség van mégis vinni és használni.

Arról nem is beszélve - mert ez látom sok embernek érthetetlen -, hogy nem az a lényeg, hogy te ELKÖLTSD a pénzt. Azzal, hogy vettél egy 100K-s hangfalrendszert, NEM FIZETTED KI A MICROSOFT TERMÉKÉT. Ugyanúgy, attól, hogy vettél egy Windows-t, nem fizettél ki SEMMI, DE SEMMI MÁST, csak a Windows-t.
    Nem lett tőle jogod vírusirtóra, játékra, grafikus szoftverre, pelenkára a baba segge alá, fülbevalóra a nődnek vagy kajára a hűtőbe.

Új hozzászólás Aktív témák