- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavarc
aktív tag
válasz
darthsmoke #30 üzenetére
Hát botrányos 0 supportja van a Kianonak. Értem, hogy olcsó, de hogy egy nyomorult driver page-et nem tudnak létrehozni az nagyon alja. Nem kellene nagylelkűen "bevállalni" az újratelepítést sem, ha odaadnák hivatalosan a visszaállító állományokat.
Én úgy jártam, hogy első indítás után három különböző usb kulcsra létrehozott visszaállító meghajtó sem indult el. Most ott vagyok, hogy az összes állomány megvan, de valamiért nem ízlik neki a visszaállításkor a készített recovery drive. Próbáltam ezerféleképpen visszatenni, de nem ment.
Tegnap feltettem egy szűz W8.1 Pro-t wimboot-tal... az meg belehalt a driver installba. Na meg az aktiválás is elég érdekes volt. Hivatalos licenszet sem fogadott el.
Végső elkeseredésmben ma megpróbáltam még egyszer és most csak a non-ms drivereket tettem vissza... mázlimra meggyógyult. Megy minden. Mondjuk sokkal több helyem nem lett, szintén botrány, hogy az office-t nem lehet a systemdisken kívül tenni sehová. Persze buktam az eredeti partíciókat, de ez nem volt meglepetés. Továbbra sincs konfigurációs állomány az érintő panelhez. Azt gyanítom, hogy az Intelect modellek más drivert vagy más típust használnak.
Most, hogy ennyire belejöttem megpróbálnám a win10-et is, de félek sok munkám menne vele a kukába, ahogy a tabletes fórumokon olvasom a hozzászólásokat. Főleg az érintőképernyő miatt. Sok helyen W10 frissítés lehetőségével hirdeteik ezeket, de hivatalos support nincs hozzá. (sőt nemhivatalos sem nagyon)
Ha valakinek lenne tuti megoldása rá, azt szívesen venném!
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 128GB,Újszerű,Kábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 16GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 180SSD I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest