Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- siti: Toshiba T3100e (ez is a gázplazma erejével)
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elég erős gépem volt Vista megjelenésekor és én is azt mondom, hogy vacak volt. A sunyi meglepetésekről nem is beszélve (ugye említettem a WDDM driver kezelést, hasonló volt a directaudio kidobása, amit ugyan a rendszer stabilitással meg magyaráztak, de a felhasználóknak mégiscsak az volt a napi szinten jellemző, hogy nem ment az összes korábbi, népszerű játékban az 5.1-es hang -pl CS:Source, illetve ezzel pl. a Soundstorm-os kártyákat is kiherélték, pedig mekkora királyság volt már azokban a DDL 5.1...- Érdekesség egyébként, hogy a Vista publikus beta-jában még volt directaudio).
De ami nagyon szar volt a Vista-ban (alap, nem SP1) az a memóriakezelés, nem minden géphez idomult megfelelően a prefetch és az volt a jellemző, hogy sokkal többet lassított, mint amennyi érzékelhető javulást okozott volna, ez Win7-re már ki lett javítva (úgy sejtem Vista SP1-re is, de addigra már a többség leírta a Vista-t) és ezekhez jött a korábban írt ipar lassúsága driver-ek, szoftverek tekintetében. Utóbbit még az is tetézte, hogy a Vista-nál már érdemes és egyre szükségszerűbb volt a 64bit-re váltani (4 giga ram már megengedhető volt, és pl. egy Crysis simán benyelte - ha nem volt lapozó fájl, még hibaüzenettel el is tudott szállni játék közben memóriahiánnyal -, pedig még csak nem is max-on futott -mint írtam, jó gépem volt, de nem abszolút csúcs, ergo Crysis közepes beállítások alatt egy picivel volt még élvezhető.
)
És igen, van kék, sőt citromsárga (háttér, kék betűk) halál is van Win7 alatt. Mindketttőhöz volt szerencsém. Utóbbira azt hittem valami bónusz (gyűjts össze 5 kéket egy sárgáért, 5 sárgáért jár egy piros, 5 pirosért egy jó öreg monokróm, aztán majd az olyan gépet, aminek már volt piros, meg fekete, nem szabad bekapcsolni szmogriadóban, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3401
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest