Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ted_Beneky
senior tag
Köszi a posztot, holnap elkezdem, mert kíváncsi vagyok használ-e.
Csillagkaput a Csillag térre!
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz Auratech #267 üzenetére
Szóval az emberi szervezet k..va bonyolult
Én abszolút laikusként 5 napja kezdtem el "ráhangolódni" a ketogén étrendre, a 20g ch/nap még nem ment, de azért 50g alatt maradtam. Persze még mindent nézek, hogy miben miből mennyi van, megy a számolgatás. Szóval 5 nap alatt, sok hibával, de 81kg-ról 78kg-ra mentem vissza. A 170cm magasságom maradt
-
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz Cathfaern #373 üzenetére
Amikor olvastam tőled a reggeli tejszín+kávé kombót, kipróbáltam, de nagyon keserűnek tűnt, ezért raktam bele még édesítőt. Két nappal később már fele édesítőt, ma pedig semennyit se és mégis ízlik Én 2dl 30%-os tejszínhez 0,5dl kávét öntök.
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz Cathfaern #425 üzenetére
Oldalról jól kivehető a különbség. Az edzés az izomnövekedésen kívül a fogyásod mértékére is hatással lenne, nem?
A kétheti ketogén étrendhez közelítő étkezésem eredménye 81kg-->76kg (-5kg)
Az erdélyi/kolozsvári húsos szalonna főzve vagy inkább "gyári állapotban" (pácolva) javasolt?
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz Cathfaern #462 üzenetére
A következő érdekes dolgot figyeltem meg komoly 17 nap után (81kg->74,5kg)
Általában 0,1-0,2-0,3kg fogyok naponta, kivétel egy nap a héten, mikor hirtelen 1kg lemegy. És ez mindig szerdán következik be
Nem ugyanazt eszem mindennap, úgyhogy nem gondolom, hogy attól, amit épp szerdán ettem. Edzés H-Sze-P, de ezzel az erővel hétfőn és pénteken is kellene valamit hasonlót tapasztalnom, de nem.
Ez valami egyedi anomália lehet vagy másoknál is előfordult már?Csillagkaput a Csillag térre!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Kedvenc zene a mai napra
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Gitáros topic
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Politika
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest