- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
A kérdés jó. Ugye ketogén étrendnek van egy enyhe vízhajtó hatása (illetve az elején lévő vízveszteségnél nagyon nem enyhe
), ezért ürülnek jobban a sók is. A kérdés, hogy elég idő telik-e el nálad ahhoz, és elég kevés ch-t viszel be a "nap egyik felében" ahhoz, hogy teljesen kiürüljenek a máj glikogénraktárai, és átállj ketoba. Ha nem, akkor nincs szükség több sóra. Ha igen, akkor annyival arányosan több sóra lehet szükség, amennyi időre ketoban vagy. De ez csak egy átgondolt tipp, szóval tévedhetek. De ha nem érzel "keto flu" tüneteket magadon (levertség, fáradékonyság, fejfájás, leeső vérnyomás, stb.), akkor szerintem jó ahogy csinálod. Plusz szerintem nyugodtan hagyatkozhatsz a szervezetedre, ha valamit sótlannak érzel, sózd meg, szervezeted akkor kívánja a sót
anda64:
A lényeg, hogy meg lett végül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Panasonic SA-HE70 AV erősítő
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest