Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
A kérdés jó. Ugye ketogén étrendnek van egy enyhe vízhajtó hatása (illetve az elején lévő vízveszteségnél nagyon nem enyhe
), ezért ürülnek jobban a sók is. A kérdés, hogy elég idő telik-e el nálad ahhoz, és elég kevés ch-t viszel be a "nap egyik felében" ahhoz, hogy teljesen kiürüljenek a máj glikogénraktárai, és átállj ketoba. Ha nem, akkor nincs szükség több sóra. Ha igen, akkor annyival arányosan több sóra lehet szükség, amennyi időre ketoban vagy. De ez csak egy átgondolt tipp, szóval tévedhetek. De ha nem érzel "keto flu" tüneteket magadon (levertség, fáradékonyság, fejfájás, leeső vérnyomás, stb.), akkor szerintem jó ahogy csinálod. Plusz szerintem nyugodtan hagyatkozhatsz a szervezetedre, ha valamit sótlannak érzel, sózd meg, szervezeted akkor kívánja a sót
anda64:
A lényeg, hogy meg lett végül
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest