- Miért nincs szükségem egy darab elektromos rollerre se?
- Jól árasított edzett üvegek Samsung Galaxy A54-hez és POCO X6 PRO 5G -hez
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- Így nem kell kidobni a gépet és friss Windows 10-en maradni 2029-ig
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Béééla
őstag
A T3-mal nagyon befürödtem. A kialakítása miatt telónak vettem (bt füles is van a világon ha sokat kéne dumálni) és a 4G sebességére nem lenne panasz, a 720-as kijelző miatt direkt örültem mert a himbilimbim kivan a 32k-s kijelzők alatt vért izzadó GPU-tól. És ennyi. Valami miatt elkezdett meredeken zuhanni a töltöttség használat mellett, és persze akad, fagy, újraindul, melegszik, a kijelző sötét mint a szép emlékű Maúnika só közönsége, hiába van telefonszerű elrendezés, fülhöz emelve nem alszik el a kijelző, a kamerát jobb, ha nem is említem.
Asszony M3-at kapott akció miatt (és mert a nexus 7 látszólag kilehelte lelkét), na az ezerszer jobban sikerült. Egy "széria" mégis neki rendszeresen prüntyögött hogy frissítése érkezett, nem akad, 3G ram belefért hazai boltban. T szériát soha többet nem vennék tőlük.Bélabá
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 12.9" 4Gen. 2020/256GB Wifi/1 hónap gar./Akku 89%/p3980
- Apple iPad Pro M4 2024 11" és 13" - Minden színben - bontatlan, új - 1év Apple garancia
- Apple iPad Mini 4 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi, új, 2026.12.ig garos
- Apple iPad Pro 11'', Space Gray, 128Gb, Wifi, 2020, 2. gen, 95% akku, új állapotú+ Pencil 2