- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Lalikiraly: Derail Valley
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
válasz
Joachim21 #78 üzenetére
Haldoklik??? Szerintem meg pont,hogy egyre jobban fejlődik... Sőt..
Én inkább úgy fogalmaznék,hogy átalakultak a gyártási szempontok.. Más felé fejlesztenek a cpu gyártók.
Szerintem arra gondolsz,hogy processzor erőben "haldoklik". Nem haldoklik az csak egyszerűen hova fejlődjenek már? 6-8-10ghz? Nem hiszem,hogy az az irányvonal a megfelelő. Meg ugye a hőtermelés is elég nagy már egy 5ghz körüli processzornál. Fogyasztásról meg ne is beszéljünk. Jó irányba halad a cpu fejlesztés.
Igen be kell látni,hogy egy i5-2600k-val + egy jobb VGA-val még szépen el lehet játszadozni,de például sokan vannak akik kinőnek a játékos korszakukból és váltanak.. Majd ahogy én is eladom a dVGA-m és a jelenlegi Pentiumomat és egy i5 Broadwell-t be fogok húzni,mert nekem az tökéletesen meg fog felelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
- OLED monitor topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xbox Series X|S
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Amd Ryzen 5 3600
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest