Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
daniel909
addikt
válasz
enginev3.0 #128 üzenetére
ezzel ugyanígy vagyok én is.
-
AMD Power
titán
válasz
enginev3.0 #128 üzenetére
Én is még asztali gépen , XP illetve Win7 használok. Nem is tervezem a Win8 felrakását. De mobilon már alig várom ,hogy 7.8-ról 8-ra tudjak váltani.
-
oO7
őstag
válasz
enginev3.0 #114 üzenetére
miért más a PC mint az összes többi eszköz? miért kéne máshogy kezelni? OSX-ből is évente jön ki új verzió, és az amolyan hagyományos fajta PC OS-nek nevezhető... Ubuntuból is... a Windows-nál eddig nem ez volt a jellemző de ez nem azt jelenti, hogy máshogy nem lehet csinálni (sőt a konkurencia is azt mutatja, hogy nagyon is lehet)... mellesleg ismétlem magam, de Windows-ből főverzió 2 évente fog elvileg kijönni, közben évente "csak" egy köztes frissítést kapnak majd félúton...
és amúgy pontosan azért kell sietni mert Androidból is, iOS-ből is, OSX-ből is, Ubuntuból is meg még ki tudja mi mindenből évente jelentenek be új verziót új featurekkel, és az MS nem engedheti meg magának, hogy kényelmesen 3-4 évente adjon ki egy OS-t és vele bármiféle új funkcionalitást... pörögni kell... de úgysem fogják tudni ezt az iramot hosszú távon tartani, egy idő után már kis túlzással nem lesz mit fejleszteni...
-
válasz
enginev3.0 #114 üzenetére
A Windows 7 után is egy évvel jött a SP1...
Új hozzászólás Aktív témák
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest