- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
WongFeiHong
senior tag
Csak tudod elég ritka itthon, aki ilyen szinten fikáz valamit, de mégis költ rá. Nem is beszélve a PS4-ről, hiszen azt is lehúztad, nekem ha nem jön be valami és nyíltan kritizálom, biztos hogy nem tartom meg.
Őszintén nem nagyon szoktam látni olyanokat, akik leteszik a saját cuccaikat, persze ez nem rossz dolog. (csak k*rva ritka)Meglepődtem az fix, nem is kicsit.
Így már hihető a kommented, ennek ellenére nekem tetszik a játék és alig várom hogy kipróbálhassam.
-
ldave
félisten
Mondjuk az elég fura, hogy nincs benne időjárás, kb minden második promó képen esett az eső
Youtube-n néztem tegnap valami elemző videót, az én 900p-s monitoromon eléggé állejtős volt a látvány, persze ez csak pár perc volt a teljes játékból, talán vannak kevésbe kidolgozott részek.
Amúgy nekem az jött le, hogy sokan valami Horizon-féle open world autós játékot vártak Driveclub címen és hát ez nem az, hanem egy hagyományos, menüválasztós versenyjáték.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hatalmas pofont adna az USA a kínai chiptervezésnek
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Vallás
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest