Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
Értem, értem, és köszönöm is az észrevételt - nos, ez egy olyan pont, ahol láthatóan elmulasztottam átalakítani a fölolvasásra szánt írást... Merthogy ez már v2.0, élőszóban pedig nem látszik sem a szünet, sem a három csillag, csak némi lélegzetvételt hagyhattam, valahogy érzékeltetni kellett a szakaszokat. Először anélkül (a név dupla, életkor-változást jelölő használata nélkül) volt meg, de aztán az írótársak mondták, hogy kéne még valami rögtön hallható, egyértelmű tagolás, mert fülre nem tűnik ki eléggé. Nos, ha ez tényleg zavaró, akkor átteszem pár sorral arrébb a nevet, semmibe nem telik.
Ömm... a csillámlót pedig azt hiszem, lecserélem, olvasva valóban kicsit sok oda. Felolvasva, fokozódó zenével pedig tényleg jól hangzott Máshol szerintem nem találhattál túl sok jelzőt.
Még egyszer kösz, az ilyen észrevételek segítenek a legtöbbet, hogy a lehető legjobb felé konvergáljanak az írásaim. (Ejh, "konvergál", hiába, eredetileg programozó vagyok. Tehát ez most már a v2.1.) Jó, hogy még egy hardver-portálon is kapok értékes kritikát, sok hozzászólásra itt amúgy sem számítok. A legvéglegesebb helyre, a karcolat.hu-ra mindig csak azután merem föltenni, hogy végigmutogattam már, akinek lehet... Máskülönben agyoncincálnak. Úgyhogy nem kell engem félteni a kritikától, ott, ahol ez a dolguk, már megedződtem. Egyébként ez még egy irodalmi portálon is természetes, hogy a könnyedebb hangvételű, vagy esetleg vicces műveknek sokkal nagyobb a látogatottsága, de legalábbis többen szólnak hozzá.
(A regényrészletek közül amúgy csak a két utoljára föltöltött van közel végleges állapotban, a többi óta már sokat fejlődtem Csak most a futó pályázatok miatt egy ideig még nem frissítem őket, nincs igazán időm. Hiába, amíg írástechnikailag folyamatosan fejlődöm, addig várhatóan frissítgetni fogom az egyes műveimet is.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- LEGO klub
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest