Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VHS digitalizálás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
Értem, értem, és köszönöm is az észrevételt - nos, ez egy olyan pont, ahol láthatóan elmulasztottam átalakítani a fölolvasásra szánt írást...
Merthogy ez már v2.0, élőszóban pedig nem látszik sem a szünet, sem a három csillag, csak némi lélegzetvételt hagyhattam, valahogy érzékeltetni kellett a szakaszokat. Először anélkül (a név dupla, életkor-változást jelölő használata nélkül) volt meg, de aztán az írótársak mondták, hogy kéne még valami rögtön hallható, egyértelmű tagolás, mert fülre nem tűnik ki eléggé. Nos, ha ez tényleg zavaró, akkor átteszem pár sorral arrébb a nevet, semmibe nem telik.
Ömm... a csillámlót pedig azt hiszem, lecserélem, olvasva valóban kicsit sok oda.
Felolvasva, fokozódó zenével pedig tényleg jól hangzott
Máshol szerintem nem találhattál túl sok jelzőt.
Még egyszer kösz, az ilyen észrevételek segítenek a legtöbbet, hogy a lehető legjobb felé konvergáljanak az írásaim. (Ejh, "konvergál", hiába, eredetileg programozó vagyok.
Tehát ez most már a v2.1.) Jó, hogy még egy hardver-portálon is kapok értékes kritikát, sok hozzászólásra itt amúgy sem számítok. A legvéglegesebb helyre, a karcolat.hu-ra mindig csak azután merem föltenni, hogy végigmutogattam már, akinek lehet... Máskülönben agyoncincálnak. Úgyhogy nem kell engem félteni a kritikától, ott, ahol ez a dolguk, már megedződtem. Egyébként ez még egy irodalmi portálon is természetes, hogy a könnyedebb hangvételű, vagy esetleg vicces műveknek sokkal nagyobb a látogatottsága, de legalábbis többen szólnak hozzá.
(A regényrészletek közül amúgy csak a két utoljára föltöltött van közel végleges állapotban, a többi óta már sokat fejlődtem
Csak most a futó pályázatok miatt egy ideig még nem frissítem őket, nincs igazán időm. Hiába, amíg írástechnikailag folyamatosan fejlődöm, addig várhatóan frissítgetni fogom az egyes műveimet is.)
Új hozzászólás Aktív témák
lo „...őt veszik körül a hullámok, és csak sodorják, körbe-körbe… Mert elbűvölte az Operabál.” (novella)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Hegesztés topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 1440p-s irodai EIZO monitor USB Type-C csatlakozóval
- További aktív témák...
- PlayStation 5 PRO + Disc Drive + Pulse 3D Wireless (black) + 2 játék eladó!
- Hibás/Teszteletlen Videókártyák,Processzorok,Tápegységek, Alaplapok,SSD-k STB...
- Makulátlan Lenovo Thinkpad T14 G1 Ryzen 5 Pro 4650U/16GB RAM/256GB SSD/ FHD /Új akku, Új SSD!
- Új DELL Inspiron 16 5640 Profi Fémházas Laptop 16" -40% Intel core 7 150U 16GB 1TB FULLHD+ IPS
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I NBD Gar!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest