- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
Crystalheart
üzenetére
Szóval.
A második szakasz elején megint olyan érzésem volt, mint a regényed feltett részleteinél néhányszor, hogy kicsit hülyének nézed az olvasót, ezért biztosra mész és szájbarágsz. Gondolok itt konkrétan arra, hogy az első szakaszt Andrissal fejezed be, majd a másodikat rögtön azzal kezded. Szerintem nagyon-nagyon nem kell az oda, még csak nem is az elfér kategória, kifejezetten árt, legalábbis engem nagyon zavar(t). Aztán a végén meg elejtesz egy nagyon elvont utalást a halálra, ami az előbbinek totális ellentétje, nekem is csak sejtésem volt, hogy miért koppant az bot, de bizonyosságot csak a végén nyert a sejtelmem.
És akkor elgondolkodtam, hogy valószínűleg nagyon is tudatos részedről a túlbeszélős jelenség, a szájbarágás, de akkor viszont nem vagy következetes. Ne érts félre, messze a legigényesebb írások közé sorolom a tieidet (ez már csak a hozzászólások számából is könnyen megmondható), de mivel láthatóan maximalista vagy magaddal szemben is, szerintem érdemes lenne erre figyelni.
Egyébként rendben van, néha nálam már sok volt a szóképek cifrázása (csillámló zene), de tényleg tetszett, gratula!

-
Lenry
félisten
válasz
Crystalheart
üzenetére
köszönöm, általában tetszeni szokott az embereknek, és én büszkén mesélem. talán mert Ő az első, és remélhetőleg az utolsó Barátnőm.
ez most egy erősen rövidített változat volt, talán egyszer megírom egy személyes bejegyzésbe a hosszút, csak hogy én se felejtsem el
(hajlamos vagyok rá... az első csókunkat is Ő mesélte el, mert így két év távlatából már csak annyi maradt meg, hogy volt olyan is... hiába no, öregszem
)tánc: Devin Townsendet hallgatok, hosszú, erősen hullámos hajam van, és soha nem jártam fodrásznál, úgyhogy én se vagyok egy Adonisz
de nem ezen múliklatintól én is rosszul lettem volna... mondjuk ki: buzis
ezért is választottam (ha már muszáj volt) az angol keringőt (még bécsi volt, az is szép volt)én se akartam menni... nekünk délutánonként volt, hetedik-nyolcadik órában... nekem se volt kedvem hozzá, sokszor voltunk úgy szobatársakkal (koleszban) hogy "megy a franc, aludjunk inkább" aztán jöttek a lányok, hogy induljunk, és rögtön több kedvem lett menni

-
Lenry
félisten
válasz
Crystalheart
üzenetére
furcsa dolog volt számomra a tánc, mert először nagyon nem akartam, aztán a végén abbahagyni nem akartam, és nem csak a(z akkor még jövendőbeli) Párom miatt, hanem... nem tudom miért. csak.

a táncpróbák alatt ismertük és szerettük meg egymást, pedig akkor már negyedik éve ugyanabba a középiskolába jártunk, évfolyamtársak voltunk, nap mint nap találkoztunk. magamban ezerszer köszönetet mondtam már osztályfőnökömnek aki rákényszerített, hogy táncoljak, mert egyáltalán nem akartam. hogy mit szalasztottam volna el...
(dióhéjban annyi a sztori, hogy én nem akartam szalagavatón táncolni, de kiderült, hogy kötelező, de nem volt párom, o.fő kijelölt egy lányt az osztályból, akinek szintén nem volt párja, de a csaj, legalább 30 cm-vel alacsonyabb volt, mint én, így nem tudtunk normálisan táncolni, ekkor jött a következő táncpartnerem, aki az első próbánk után eltörte a lábát, utána már nem sokan voltak, akinek nem lett volna partnere, Kedves Párom pont közéjük tartozott..., bocs a hosszú beleOFFolásért
)szerintem érdemes valamilyen társastáncot kipróbálni... ha megvan a megfelelő partner, nagyszerű élmény táncolni, még olyan falábbal is, mint nekem van

-
Lenry
félisten
válasz
Crystalheart
üzenetére
nem vagyok eléggé elvonatkoztatott én ilyen dolgokhoz
de mostmár kicsit jobban értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Fotók, videók mobillal
- Gyúrósok ide!
- Synology NAS
- További aktív témák...
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de nem ezen múlik
)