- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Tomb Raider Remastered I-III
- Miért van szükségem négy darab Elektromos rollerre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung SCX-4200 papírfelszedő henger csere
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Mindent a StreamSharkról!
- Nem hűtő hűtő
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
Egy random embernek meg el is lehet nezni, hogy hulyeseget mond, de egy szamtek bolt weblapjara kiirni azert eleg necces.
A tray,talcas proci az egyik legjobb pelda arra,hogy mi az ami NEM OEMMi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
mepet
addikt
válasz Hieronymus #12 üzenetére
Így van.
Pl. hardver boltokban egy CPU lehet OEM vagy BOX.
Az OEM jelentése csak és kizárólag annyi, hogy tálcás. Nyilván nem az OEM gyártóknak szállított procik estek le a kamionról és ezeket árulják.
Pl: https://www.pcx.hu/processzor -
Eredetileg, nem a termék OEM, hanem annak a kiszerelése ami az OEM gyártók igényeinek fele meg.
Nem dobozolva, hanem kilóra mérve kérik az alkatrészeket.Tehát OEM kiszerelésű az alkatrész.
Ez nem csak az egyedi dobozolás és dokumentáció hiányát jelenti. Más kiegészítő alkatrész is hiányozhat.
Például a processzor hűtő, kábelek, csavarok, ....Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
Mister_X
nagyúr
megmodtam en hogy gazdagok leszun ka rajfajzentöl
meg jobban le barnultam a hataron mar nem akartak atengedni mer bevandorlonak hittek a kesejüképü magyar kutyak!"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
-
buherton
őstag
Kalibrálás -> a műszer metrológiai (nem meterológia ) tulajdonságainak megmérése. Amit általában beszabályzás követ, amivel a metrológiai tulajdonságait javítják. Gyakorlatilag az utóbbit használják az előbbire.
Ezt a mirelites dolgot még nem is hallottam. Köszi!
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
Mister_X
nagyúr
Nem lopott!
Elado oem macbok ar aron alul le kell formazni mer tkodot ker hoyg rohadjonle 300000F erdeklodni privba
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
kenwood
veterán
Valoban kar ragodni rajta,de jo kis beszedtema.
Ezert is irtam smileyt a cimbe.Kalibralasrol google nelkul nekem ez ugrik be (sajat szavaimmal)
Egy eszkoz aktualis,valos parametereit a leheto legkozelebb hozni a nevleges maximumhoz, vagy elore meghatarozott, idealisnak tartott ertekhez.Mivel szinte mindenki ebben a kontextusban hasznalja (leginkabb monitoroknal), gondolom,en is rosszul tudom a jelenteset
Egyebkent ezzel nincs is gond, ha az uj jelentese sokkal nagyobb teruletet fed le ,mint a valodi.
Erre konkret pelda a Mirelit.
Mindenki tudja, hogy melyhutott etelt jelent, pedig a Mirelite csak egy ceg volt,amelyik melyhutott eteleket arult.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
buherton
őstag
Kár ezen rágódni. Ugyanez a helyzet a kalibrálással is, azt is mindenki rosszul használja (még a PH! is).
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
matej013
tag
Tehát ha kidobom a fogkrémemnek a dobozát, attól még nem lesz OEM?
Fel kellene rakni egy ilyen OEM Fogkrém hirdetést.
[ Szerkesztve ]
A sörben kevés a vitamin. Ezért kell sokat inni belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automata kávégépek
- OLED TV topic
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A Zotac legkomolyabb GeForce RTX 5090 kártyája 600 wattot eszik
- További aktív témák...
- Samsung watch 7 44mm ezüst színű (5 napos) okosóra eladó
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD