Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
Nem tudom, h én voltam-e, de ha meglátnék valakit, aki állatot kínoz, arra sok eséllyel nem nagyon kellene már rendőrt hívni... Tököm tele van az ilyen frusztrált nyomikkal.
Az görgős kerítés pedig ötletes, de szerintem pár nap alatt rájön a macsek, h van olyan része, amire fel tud ugrani. Nem hülyék azok sem.
Tehát csak az a macsek zavar, amelyiknek van tulaja, de a kóbor macskák nem, mert nincs gazdájuk- Érdekes gondolatmenet, szerencsére a való világ máshogy működik, mint ahogy azt szeretnéd. Nálunk is mászkálnak "idegen" macskák, ha látja a miénk, akkor elkergeti őket, de én inkább simogatom őket, ha tudom, és örülök nekik.
-
ncc1701
veterán
Olyan kerítés, kert nincs, ami egy macskát a telken belül tart. Papíron lehet, h tied a telek, de egy macska "saját" birtoka, amit minden nap körbe járhat, egy kb 5km sugarú kör. Amikor balhét hallasz, akkor találkoznak egymással az útvonalukon. Ilyen alapon meg qrva madarak, mert telibefossák a kocsimat. Meg a mocsok levél ősszel leesik. Ez van, ha nem tetszik, menj lakásba.
-
"olyan kerítés kell, aminek a teteje befelé dől, és nem fog kimászni"
Viccelsz? Az egy macskának nem akadály. Attól még simán kimászik.
"Jah, hogy az sokba kerül"
Tarts kutyát és nem fognak bemászkálni a macskák. Jah, hogy az sokba kerül és ugyanúgy összeszarja az udvart. Micsoda pech.
-
Nem kutyák járnak be hozzád? Én max kutyaszart találok. Mert a szomszédé átbújik a hátsó kerítésen, kifeszegeti stb...
Kutya csak leteszi, nem ássa el..
És a ház kerítése előtt is gyakran találok kutya csomagot, mert nem szedik fel a sétáltató tulajok...
Macska elássa...nem hagyja csak úgy ott...
Ha rászokik az alomra nem is teszi le máshova és ezt elég hamar megtanulja.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nagyon szomorú vagyok.Ma délután egy autós elütötte a 6 hónapos kiscicánkat Kokót.Sajnos Koko is hibás volt, mert akkor...
- Formula-1
- Spórolós topik
- Diablo IV
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest