Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Dell Venue 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Dr. Akula
üzenetére
"Ennyi erővel a péknek is garanciát kéne vállalnia hogy nem lesz belesütve légy vagy hajszál...": és a pék garanciát is vállal.
haccp-nek hívják.
"Mit is nyerünk vele?": hogy ti mit nyertek vele, azt nem tudom. én időt. minél rendesebben végzem el első körben a melót, annál több szabadidőm marad. és mivel vállalkozóként feladatra szerződtem, nem a munkaidőmet adtam el, ezért ha egy cuccom működik, akkor nekem szabadidő van.szoktam mondani, olyan vagyok, mint a körzeti orvos. addig jó, míg nem látsz. először mindenki röhög...
-
válasz
Dr. Akula
üzenetére
Hatalmas tevedes. Nem azert nem irok gany kodot, mert erdekel mas mit gondol rolam, vagy mert az jobb lesz a megrendelonek. Azert irok jo kodot, mert nem akarom szivatni magamat. Meg a kollegakat. Ja, meg igazabol de, mar kozeptavon is tobb penzed lesz, ha jo minosegu munkat csinalsz, mintha fost.
Nem terezanya itt senki, csak tudjuk, hogy eri meg dolgozni kozep / hosszutavon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Projektor topic
- LEGO klub
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- ÚJ/BONTOTT Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- (SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL) GIGABYTE GeForce RTX 4090 AERO OC 24G (GV-N4090AERO OC-24GD) Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest