- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Na csak begépeltem, aztán elfelejtettem a küldésre nyomni

Szóval, én tanultam 10 éve programozást, algoritmust, és egyéb huncutságokat, C++, C#, .net, PHP, Java és hasonlók... Valahogy elvégeztem a főiskolát is, diplomáztam...
De sosem ment, sosem állt rá az agyam, fogékony voltam valamennyire ezekre, meg jó volt alkotni, meg vannak elképzeléseim mit mivel hogy lenne jó megvalósítani..
De nem vagyok programozói alkat...
Ellenpélda.: Egyik legjobb barátom ugyanabba a suliba járt két évig, ahová én is, majd féltávon váltott egy szakmai iskolába. Kitanult egy szakmát.
Sose tanult programozni ,ehhez képest Pesten helyezkedett el több éve programozóként, profin tanul bele bármelyik nyelvbe, jól használja az autodidakta módon megszerzett tudását.
Én sose lettem programozó, helyette autodidakta módon valamelyest professzionális szintem megtanultam Photoshopban dolgozni. ( persze lehetne továbbfejlődni mindig)
Szóval azt gondolom ,hogy a tanár ,a rendszer felelőssége lenne a diákokat a megfelelő, számára érdekelt szakmába terelni, és ott hagyni kibontakozni...
Hozzáteszem, tanári pályára is léptem, de 1 év után elengedtem, mert 0 szabadidővel egyszerűen nem tudtam véghezvinni azt a tanítási módot, amit a diákok megérdemelnének...
Sok dologba belefogtam, mindhez egy kicsit... De programozáshoz kell egy olyan agy

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC: Ryzen 5 5600 I B550 WiFi6 I 16GB DDR4 I RX 590 8GB I 1TB NVMe I 1000W I HAF XB EVO
- Samsung 850 EVO 1TB Sata3 SSD / Beszámítás OK!
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest