Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
mi band 2, nyáron többször megjárta a karomon a Balatonban úszást ... semmi baja nem lett.. lecserélhetném 3ra, de nem igazán ad az többet, hogy megérné miatta eldobni egy működő 2est...több is van a családban belőle, az anyám pl. a munkahelyén végig hordja és mosogatás közben is rajta van.. ez pedig kb. napi 1-2 óra mosószeres vízben ázást jelent hétköznaponként (már több mint 1 éve, csak a szíjak halnak 2-3 havonta miatta, a gyári szíj fél évet bírt, az után gyártottak meg annyit se)...
szórakozásnak jó egy ilyen projekt, de ezen olcsó kínai órákban nem hiszek, nem egyet próbáltam és a legtöbb egy hónap alatt összeszed valamilyen irányban 1-5 perces eltérést (bár a rekordom valami 1 óra/hónap volt az egyik modell esetében..) ...
a tavaly előtti black friday akcióban vettem magamnak egy miband2-őt .. (előtte volt egy kijelző nélküli 1esem, az mondjuk szintén megvan még, elrakva a dobozában), majd mikor rokonok látták és megtudták, hogy 20-40 napot eltud menni egy töltéssel (érdesítés használat függvényében), még 4 másikat is vennem kellett a soron következő karácsonyi akcióban ...
tudom akkor már létezett a 3mas is, de ezek jó áron mentek épp talán 15$/darab áron? -
w.miki
veterán
MiBand3-at én vastagnak találom...
És 5 USD-vel több, mint amiket eddig vettem... 
GB-n most ez van még akcióban:
M20 Color Screen IP67 Waterproof Sports Step Bluetooth Smart Bracelet - 17usd
Ugyanolyannak néz ki, mint a Q9 volt. Gondolom ezek klónok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Postal: Bullet Paradise - A játék amit bejelentettek, majd el is kaszáltak
- MIUI / HyperOS topik
- Hardcore café
- Autós topik
- Nintendo Switch
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
tudom akkor már létezett a 3mas is, de ezek jó áron mentek épp talán 15$/darab áron?
És 5 USD-vel több, mint amiket eddig vettem...