- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peter Kiss: Cockpit
- kraftxld: Untappd lista
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mok28
csendes tag
Köszi szépen a leírást.
Nekem egy Mix 4 telefonom van ami hasonlít ezekhez. Kínából jött és eu.dev van telepítve rá és Orange fox töltené be a TWRP szerepét.
Sajnos egyik megoldás sem vezet eredményre, hiába van a főkönyvtárba másolva a legutolsó release.
Recovery módban nem hozza fel a főkönyvtár tartalmát, csak mindenféle program elemeket. A rejtett tartalom is engedélyezve van és elvileg minden könyvtár látható. Az Orange Fox menüben nem jelenik meg az Install menü.
Hiába indítom bármilyen módszerrel, a főkönyvtárba letöltöttek nem láthatók.
Próbáltam a gyári adatok visszaállítását is, de az csak a Recovery módba visz.
Ha fastboot módban próbálom flashelni a számítógépről akkor nem csatlakozik sehogy a géphez.Sajnos egy google frissítés a telefon legtöbb funkcióját elérhetetlenné tette (pl fotózás, telefonálás, galéria megtekintés) a többi pedig rosszul vagy nem teljesen működik.
Valakinek van vmilyen javaslata mit lehet tenni vele?
Köszi. -
Doky1988
senior tag
Üdv, segítsetek please!!
Odáig eljutottam, hogy telefon Unlock, tehát bootloader nyitva van.
adb -nél beütöm fastboot boot twrp.img...
Újraindul a twrp recoveryvel, viszont ilyenkor /sdcard -ba bekellene másolni a romot, viszont PC-n ilyenkor mikor TWRP Recovery módban van a telefon, nem érem el a belsőtárhelyét.Tudsz valaki segíteni?
-
tarajos
tag
Sziasztok!
Eddig sikeresen tudtam frissíteni az Mi 11 ultrámat a megadott módon. (jelenleg 12.5.20 fut rajta)
Szerettem volna frissíteni Miui 13-ra, azonban amikor eljutottam a "Swipe to comfirm flash"-hez, a telepítő error üzenetet írt ki. Próbáltam a 13.0.5.0.SKACNXM illetve a 13.0.9.0.SKACNXM stabil romokkal mindkettőnél ugyananz van: error. A 22.1.19 béta romot nem is engedte a telóra másolni (másolás közben megállt az egész).
Volt már valakinek hasonló hibája? Esetleg talált rá megoldást? Köszönöm a segítséget. -
szekugabi
újonc
Sziasztok!
Szeretnék rendelni magamnak egy Mi11 pro készüléket. Tud valaki megbízható oldalt ahonnan esetleg plusz költségek nélkül tudnám megrendelni? Esetleg tapasztalat tradingshenzhen.com Global priority?? Előre is kösziiii -
Casseius
tag
Köszi, gond nélkül felment Ultrára
-
tarajos
tag
válasz
Zsoleszhun #13 üzenetére
Szuper, köszönöm, így már talán menni fog. Egy apróságot láttam a leírásban: a 3. pont vége felé van egy olyan rész, hogy "csatlakoztasd a telőt a pc-hez". Aztán a 6. pont elején szintén van egy olyan rész, hogy "csatlakoztasd a telőt a pc-hez". Közben pedig sehol nincs leírva, hogy mikor kell lecsatlakoztatni a telót. Kell-e ilyet tenni, vagy folyamatosan csatlakoztatni kell a pc-hez?
Bocsánat, ha ilyen aprólékos vagyok -
-
tarajos
tag
Szisztok!
Nemrég érkezett meg az Mi 11 Ultrám Kínából, és nekem is szükségem lenne egy EU-s romra. Hogyan tudom ezt megtenni? Valaki tudna küldeni egy működő leírást linkekkel?
Előre is köszönöm!
-
Karavik
veterán
válasz
Viktor0610 #5 üzenetére
Igen, ugyanaz.
Azért Mi11Pro-nak dedikáltam, mert Mi11Pro-ból csak kínai verziós változat van kínai ROM-al. Tehát főleg Mi11Pro tulajok szeretnének megszabadulni a kínai ROM-tól. Global vagy EEA verziós Mi11Ultra tulajok szerintem kevesebben akarnak rom-ot váltani. Másrészt Mi11Pro-n teszteltem, de majd átírom...
-
-
Casseius
tag
-
Zsoleszhun
addikt
Igazán jó lett
-
Karavik
veterán
válasz
thomasvold #1 üzenetére
Szívesen. Ultra esetén ROM ugyanaz és TWRP is ugyanaz, mint Pro-nál
-
thomasvold
őstag
Köszönöm szépen, mindenki nevében
Egy Ultra ez alapján fog elkészülni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Android 12 alapú xiaomi.eu stable vagy weekly (beta) recovery ROM kiadások telepítéséhez! Android 12 alapú xiaomi.eu...
- Mini-ITX
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest