Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghandi
aktív tag
A 40 fokazért már nagyon durva! Ez a kiskályha max 30-32fokot tud csinálni a nappaliban az 25nm-es,de már ez is elviselhetetlen számomra.
Sajnos nem tudom mi az a kürtő,illetve mit értesz alatta és igy nem nagyon értem a lényeget.
Én is gondolkodtam azon hogy a kályha felé kellene valami ernyőszerüséget csinálni,hasonlót mint a rozsdamentes elszivóernyő,és az azzal osszegyüjtött levegőt is átvezetném a másik szobába.Az a probléma az egészel hogy azt sehogy sem tudnám megcsinálni olyanra ami ki is nézne valahogy,az már tényleg randa lenne egy nappaliban.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
lo Sok pénz helyett egy kis leleményesség: hődobbal jobb hatásfokú lesz a fűtés, kevés meleg fog kiáramolni.
Aktív témák
- Projektor topic
- One mobilszolgáltatások
- Linux kezdőknek
- Hisense LCD és LED TV-k
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Elektromos autók - motorok
- Skype topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest