Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yushchenko
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Akkor még Westel volt. A poén abból állt, hogy két választás a Westel és a Domino volt. Momentán nekem jó lett volna egy Westel Domino kártya, de így már nagyon ferdített a dolog. Azt hiszem még meg is kérdeztem milyen van, volt 3000-4000-5000-10000Ft-os, kb minden, az volt a lényeg hogy fél áron van, és hogy lehúzzák az összes kp-t ami nálad van.
-
-
Yushchenko
őstag
Ennyire nem akartam belemenni, de leírom.
Szóval miután elővetette velem a 2. adag pénzt, mindent úgy csináltunk mint az elsőnél, ezért voltam már nyugalomba, tudatalatti. Egyszer csak megfogta, közbe mondta hogy húzzak kártyát, beszélt tovább, "jó egészségben és boldogon fogsz élni". Aztán a váltás: El veszi a pénzt, és már össze is csomagol egy pillanat alatt, miközben ezt mondta: "És ezt a pénzt ne sajnáld jóslásra". Na Ebben a pillanatban már a táskájában van a pénz és a kártya is, és menekülőre veszi a másik irányba. Kb. kettőt pislogtam, ez alatt már a másik sarkon jár, na akkor utána mentem, és megkérdeztem, hogy van-e fogalma, hogy nekem mennyit kell ezért dolgozni(úgy 1.5 órát). Erre az volt a válasz, hogy "Semmi sincs ingyen".
Az egészet úgy csinálta, hogy közbe, miközben megfogta a pénzemet mutogatott vele, és csak a legvégén tette el, amikor el is ment jó gyorsan. Az a vicc hogy én 190cm, ő 155, és semmit nem tehettem.
Lehetőségeim:
-Rángatom, erre elkezd üvölteni, és a testvérei kivégeznek, vagy még ha egy rendőr meg is lát, - ami nem valószínű, mivel nincs egy darab se kint ilyen melegben - akkor is mivel bizonyítom, hogy az az én pénzem? A végén már bukta volt kétségtelenül.
-Lenyelem a veszteséget, ami tényleg nem a 900ft miatt fáj, hanem a tudat miatt. -
Yushchenko
őstag
válasz
TheVeryGuest
üzenetére
Erre is van egy történetem.
Állok buszmegállóba, odalép hozzám egy hát kicsit szakadtabb papa:-Helló! Bocs, nem haragszol, megengedsz egy kérdést?
-Nem.
-Nem haragszol?
-Nem engedek meg kérdést.
-Jó bocs, csak a xy utcát kerestem.Aztán odament máshoz, aki segített neki, kicsit égett a pofám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Fotók, videók mobillal
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex 9020 MT LGA1150 félkonfiguráció
- Apple iPhone 17 Pro 512GB & 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest