Hirdetés

2022. október 5., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) macimeister


macimeister
aktív tag

Régóta töröm már a fejem egy ilyen ketyere összerakásán, de mindig lebeszélem magam azzal az indokkal, hogy igazából tv-m sincs amihez egy ilyen kellene. Viszont folyamatosan kezd körvonalazódni bennem az összkép. Rájöttem, hogy többet akarok mint egy sima htpc. Kiszeretném használni rendesen. Leginkább az oprendszeren akadok fent mindig. XBMC nagyon tetszik, de valahogy nem elég. Windows oké lenne, de találni kellene valami teljesen átszabott skint ami jobban hasonlít egy ilyen berendezéshez. Leginkább valami okostelefonhoz hasonló felület tetszene. Lényeg, hogy a lehető legkevesebbet vegyen észre az ember a windowsból és elegáns legyen. Sokan élből kizárják a játékokat, viszont azért el kell ismerni, hogy egy nappaliba telepített htpc esetében nem elvetendő, hogy wireless controlleren lehessen játszani valami autó versenyt, verekedős játékot. Bár ez már lényegesen nagyobb költségeket jelent.

De, hogy az írásodról is beszéljek. Tetszenek az ötleteid és a megoldásaid. Szeretek a témával kapcsolatos írásokat olvasni mert általában sok kreatív ötletet leleshet az ember. :)

(#2) mexicanraven


mexicanraven
aktív tag

Roppant erdekes,meg csak atfutottam,de azt mondom cimlapra vele!:)

szia <3, just szia <3. take it easy, bro!

(#3) jos3ph válasza mexicanraven (#2) üzenetére


jos3ph
tag

A címlaphoz még csiszolni kellene hozzá. :) Nincs még teljesen kész a cikk, még finomítok rajta, csak érdekelt van e rá érdeklődést, mert van több cikkem is amit a jövőben még megírhatok.

(#4) jos3ph válasza macimeister (#1) üzenetére


jos3ph
tag

A HTPC-t a fekvő ház, és a multimédia teszi azzá. Ha megfelelően fel van vértezve kakaóval, akkor azért mert HTPC, még nem zárja ki, hogy látszani lehessen vele. Én magam nem vagyok játékos típus, ezért nem is gondolkodom ez irányú fejlesztésben. De egyik HTPC-mhez volt egy Logitech Cordless Rumblepad 2-om és ezzel játszottam a Farcry-t, meg az NFS-t. De már nagyon régóta nem játszom, néha már igényét érzem egy kis lövöldözésnek, meg egy kis autókázásnak. :)) De én játékra inkább vennék egy PS3-at, vagy egy Xboxot, és nem szemetelném tele a HTPC-t. De ez az én véleményem:)

(#5) hackeeeee válasza jos3ph (#3) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

Ráérsz... ;] :D

Véleményem szubjektív...

(#6) Akula


Akula
őstag

Visszatalálós UP! :R

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.