- Gurulunk, WAZE?!
- GAI: Poor Volta...
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Rap, Hip-hop 90'
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen...Van helye a piacon (az iVilágban), biztosan, mert minőségi, de akkor a hype körülötte, hogy az már ilyesztő. A kínai csodáknak is van helye a piacon, sokan veszik őket. A Droid is elszabadult (kezdek komolyabban félni a Skynet-től). Ezért is vagyok Symbian párti. Nekem bőven elég a tudása, máig egy N82-vel nyomulok (lassan két és fél éve), ami nem egy rossz készülék, és bár hemzseg a hibáktól, szerethető. Persze én is szeretnék váltani, de nem engedhetek meg magamnak egy több százezer forintos mobilt (mondjuk akkoriban az N82 sem volt olcsó). Azt pedig még mindig nem értem, miért van piaca az ilyen kisméretű mulimédiás kütyüknek. Én nem szívesen cipelek magammal külön telefont és ilyet, ha van "all in one" megoldás.
-
válasz
johny dragon #4 üzenetére
TheChos3nOne: Jó, de ezt nekem honnan kellett volna tudnom? Nem vagyok otthon az iVilágban, én csak azt értelmeztem, ami írva vagyon, ott pedig fekete-fehéren az van, hogy a wifi antenna van műanyagból.
johny dragon: Látom még mindig nem látod az összefüggést. Most fogtál egy notebook-ot, és egy okostelefonnal hasonlítod össze. Az írásodban pedig egy multimédiás (eredetileg) zenelejátszót hasonlítottál össze egy telefonnal. Egy telefonnal. Érted, az "ájtáccs" nem telefon, innentől pedig értelmét veszti az összehasonlítás is.
Azt pedig még mindig nem értem -bár lehet én vagyok csak túlzottan ilyen értetlen-, hogy ha iTermékről van szó, miért mindenhonnan azt olvasom, hogy ez olyan frankó, sokkal jobb (mindenben), mint az ugyanennyiért kapható nem iTermék. Semmiféle hibát nem látok felsorolva, holott biztosan van idegesítő hiányossága, hibája (példának okáért a mikrofon hiánya, bár sokan nem használják, de ha innen indulok ki, egy 10k-s kínai MPsok lejátszóban van). Persze, tudom, hogy ez egy külön világ, az amerikai érzés, de valahogy én nem jövök lázba tőle, szubjektív, de ez a helyzet.
-
Műanyag wifi antenna. Na azért az alma már tud valamit...
Összehasonlítás a Monte és Diva készülékkel: azokkal speciel lehet telefonálni és sms-t váltani. Milyen ... Már az itáccs, azzal ennyiért még ezeket sem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kés topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Bittorrent topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest