- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
Igen...Van helye a piacon (az iVilágban), biztosan, mert minőségi, de akkor a hype körülötte, hogy az már ilyesztő. A kínai csodáknak is van helye a piacon, sokan veszik őket. A Droid is elszabadult (kezdek komolyabban félni a Skynet-től). Ezért is vagyok Symbian párti. Nekem bőven elég a tudása, máig egy N82-vel nyomulok (lassan két és fél éve), ami nem egy rossz készülék, és bár hemzseg a hibáktól, szerethető. Persze én is szeretnék váltani, de nem engedhetek meg magamnak egy több százezer forintos mobilt (mondjuk akkoriban az N82 sem volt olcsó). Azt pedig még mindig nem értem, miért van piaca az ilyen kisméretű mulimédiás kütyüknek. Én nem szívesen cipelek magammal külön telefont és ilyet, ha van "all in one" megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest