- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Kuponok....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
Igen...Van helye a piacon (az iVilágban), biztosan, mert minőségi, de akkor a hype körülötte, hogy az már ilyesztő. A kínai csodáknak is van helye a piacon, sokan veszik őket. A Droid is elszabadult (kezdek komolyabban félni a Skynet-től). Ezért is vagyok Symbian párti. Nekem bőven elég a tudása, máig egy N82-vel nyomulok (lassan két és fél éve), ami nem egy rossz készülék, és bár hemzseg a hibáktól, szerethető. Persze én is szeretnék váltani, de nem engedhetek meg magamnak egy több százezer forintos mobilt (mondjuk akkoriban az N82 sem volt olcsó). Azt pedig még mindig nem értem, miért van piaca az ilyen kisméretű mulimédiás kütyüknek. Én nem szívesen cipelek magammal külön telefont és ilyet, ha van "all in one" megoldás.
-
Thome
veterán
Igen, csúnya alapfunkciók kimaradnak, de anyaghasználatban, összeszerelésben nagyon durvák.
Szerencsére amit nem tudnak, azok kevésbé érintenek engem (példát nem is tudok mondani, talán a háttér hiánya, bár azt az előbb oldottam meg egy kis hackkel.)Megjelenhetne már a vodánál a 4...
gamek!ller: Nem véletlen postoltam egyet be, utána vissza tudjak nézni.
-
johny dragon
aktív tag
Papíron. De, mivel az iPodok szoftvere más, mint az iPhoné, nem muszály megkapnia. Am meg az iTouchomon van diktafon úgy, hogy nincs mikrofon, mert egy OS-e van a 32 gb meg 64 gb vel.
Szerk: utánanéztem, télleg tudnak, legalábbis a wikipédia szerint. Én azt olvastam, hogy csak a 4. gen. tudja a multitaskot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hardcore café
- Így néz ki az újratervezett S Pen
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- i5 10500/ RTX 2060/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- RedMagic 10 Air Twilight Gamer kijelző, nagy teljesítmény, 16/512 GB,3 hó gari!
- WD SN8000S 2TB NVMe Gen4 SSD! 7300-6800MB/s
- MSI Thin GF63 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra Black 200 MP Pro kamera, S Pen, 120 Hz QHD+ 8/256 GB
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest