- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mancer7151 #10 üzenetére
Mindenkit óva intek attól, hogy ilyen szemeteket futtasson a rendszerén. Nekem még nem volt kék halál Windows 10 alatt, ott én user errorra gyanakszom.
[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
hege8888
aktív tag
Egy kis blogírást, vagy cikket megérne a téma.. nincs kedved hozzá?
https://logout.hu/cikk/retro_kk/teljes.html
-
Ránéztem a csatornájára, normális arc, de ez nem garancia semmire.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
-
bozont
veterán
Nekem ez mindig megoldotta, ha ilyen volt: [link]
-
Dehogy spyware, nagyon megbízható, én is használtam. Nézd meg a többi videóit.
-
Ahogy látom, ez egy otthoni fejlesztés... ajánlott egyáltalán? Nem spyware?
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
-
Akkor már inkább Neonity Xtremeshell. Ott csak nehezen lehet elrontani.
-
-
mancer7151
tag
Én sosem updatelek semmit csak újrahuzáskor hosszú évek (win7) óta. Problémám, omlásom nincs egy kétéves gépen, v20h2-n. Ha 10ed van, akkor Winaero Tweaker és Win10 Spy Disabler. Olyan szinten heréled ki a win-t hogy embertelen. Gyakorlatilag full admin jog, update és értesítések tiltásától az ablakszegély vastagságáig. Mindent tilhatsz futástól ami felesleg. Tettem fel másnak is.
Első használatukkor sikerült az alap segoe ui fontot letiltanom a gépről, úgyhogy okosan
Olvasd el mi mit csinál és gondold át kell-e azután pipálj vagy állíts. Csodákat tesznek, képes egy gép gombnyomástól 7-8mp-en belül kész asztallal állni betelepítve vírusírtóval driverekkel oldalwidgetekkel és tucatnyi runtimeal.
UI: ments, szűz win, herélés, driverek és utána a többi. Ha elrontod csak a szüzet rontsd el ne a munkád vesszen.
[ Szerkesztve ]
-
Nekem ugyanezt játssza.
Intel DSA megtalálja az új drivert, felrakom, windows updatevdowngradelni egy régebbire, majd utána az Intel DSA újra felajánlja a legfrissebb drivert, felrakom utána már a Windows nem basztat többet. Kicsit körülményes, de ez van.Ezt esetleg próbáltad? -> [link] Bár gondolom igen.
-
válasz
Evil Snowman #7 üzenetére
Nem az a probléma, hogy ne tudnám felrakni a legújabb meghajtót. Hanem az, hogy a Windows Update fogja magát, és visszatesz egy régebbit.
A tej élet, erő, egészség.
-
Intel Driver & Support Assistant-ot tedd fel, utána az felrakja a legújabb drivert ismét.
-
válasz
Hieronymus #1 üzenetére
Hiába.
Három féle módszert próbáltam már ki, letiltom az updatet, és egy idő múlva megint aktív folyamat.A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
-
PuMbA
titán
-
válasz
Hieronymus #1 üzenetére
Köszönöm a tippet. Már megtörtént.
Amivel problémám van:
- Semmi kérdés, jóváhagyás.
- A jelenleginél régebbi verzió.Kicsit jobban beleásva valószínűleg az Intelnél van az elsődleges elkövető.
https://www.tenforums.com/windows-10-news/150826-windows-10-driver-updates-will-now-manual-optional-updates.htmlJó eséllyel a HDC-ben ész nélkül rányomták az Automatic címkét, amitől a Windows Update kritikus frissítésként kezeli - így nincs rákérdezés, és nem is az opcionális meghajtó frissítések között jön(ne) fel.
A verziók kezelése mindkét majom sara. Az Intelnél nyilván az volt a szándék, hogy "(ha régebbi, sérülékeny verziód van, akkor) mindenképp cseréld le erre a verzióra". Hogy aztán a Windows Update és az Intel telepítője is gond nélkül felülcsapja vele az újabb verziót, azért mindketten ürítsenek sünt.
A tej élet, erő, egészség.
-
válasz
Hieronymus #1 üzenetére
Én az összes hw-re lelőttem az automatikus update-et, ne szórakozzon!
-
A kereső kifejezés:
windows 10 disable driver update for specific deviceLegyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ott kezdődik, hogy az amúgy évek óta tök stabil gépem (Windows 10) a héten másodszor is kékhalálba menekült.A kiírtak...
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Azonnali mobilos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Trollok komolyan
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Dell R630: 2x Intel Xeon E5-2680 v3 (24/48mag) 64GB - 1,5TB DDR4 ECC, 8x SFF, H730 1GB, ÁFÁs
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- ASUS TUF Gaming 1200W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Asus Rog Thor 850W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- PNY Quadro RTX A5000 24GB GDDR6 384bit
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest