Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simi87
senior tag
Nekem is volt két pozitív élményem velük. Egyszer csepelen tévedtem el kocsival, és amikor már kb. ötötszörre mentem el mellettük, akkor megálítottak, mert azt hitték be vagyok nyomva. Amikor felvilágosítottam öket, arról, hogy mit csinállok egyből kaptam a rendőri felvezetést. Maxi respect.
A második alkalom még komolyabb volt: Totál kómásan elindultam apámtól haza Újpestről rómaira hajnalban, amikor SEMMI nem járt. kijöttem a kapun, egyből megállt a sünmobil. Megkérdezték, hogy ilyenkor hova megyek itt a puszta közepén (Petőfi laktanya környéke), amikor elmontam az úticélom, kicsit pislogtak. Erre elvittek a vasúti hídig, azon átsétáltam, és ott várt egy másik autó.
háztól, házig 10 perc sétával megvolt a projekt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thrustmaster t300 bázis
- Core I7 4K ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Eladó MEE audio T1 CMA Bluetooth fejhallgató rendszer, gyakorlatilag új!
- Acer Predator Helios 300 gamer notebook/QHD,165Hz/i9 11900H/RTX 3060/32GB/ beszámítás van
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
háztól, házig 10 perc sétával megvolt a projekt.