- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
po1son
addikt
Barátomnak nincs valami jó tapasztalata a kecskeméti rendőrökkel.
Pont tegnap mesélte, hogy eddig már 3x büntették meg 5 ropira, mert sört ívott közterületen. -
Engem egyszer elengedtek a rendőrök, mikor hajnali 3kor bringával száguldoztam a 3-as főúton.
Egy csak kísértem haza a szomszéd városba, megállítottak hazafele. Nem volt világítás a bringán, mert előtte nap lopták le a jómadarak. De volt rajtam láthatósági mellény. Oda adtam személyimet. Meglátta, hogy 3 napja múltam 20.
" Najó. Menjen, de csak azért mert most volt a születésnapja. A hölgy hazakíséréséért is jár a plusz pont. Nahh, induljon. "
( Mondjuk már elég jól ismertem őket, közös csekkes üzleteinkből kifolyólag.
)
-
Simi87
senior tag
Nekem is volt két pozitív élményem velük. Egyszer csepelen tévedtem el kocsival, és amikor már kb. ötötszörre mentem el mellettük, akkor megálítottak, mert azt hitték be vagyok nyomva. Amikor felvilágosítottam öket, arról, hogy mit csinállok egyből kaptam a rendőri felvezetést. Maxi respect.
A második alkalom még komolyabb volt: Totál kómásan elindultam apámtól haza Újpestről rómaira hajnalban, amikor SEMMI nem járt. kijöttem a kapun, egyből megállt a sünmobil. Megkérdezték, hogy ilyenkor hova megyek itt a puszta közepén (Petőfi laktanya környéke), amikor elmontam az úticélom, kicsit pislogtak. Erre elvittek a vasúti hídig, azon átsétáltam, és ott várt egy másik autó.
háztól, házig 10 perc sétával megvolt a projekt.
-
kemotox
addikt
válasz
pulyka jocó #3 üzenetére
Hanem kínai (hamisítvány) magyarok?
-
pulyka jocó
senior tag
A második esetbem biztos nem eredeti magyarok voltak.
-
A masodik leirt esetben is segitokeszek voltak, hiszen nektek akartak jot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- Nyaralás topik
- Parfüm topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 4 Nike 44mm Teljes doboz, sok tartozék, 100% akku
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- IDE HDD-k vegyesen nagy mennyiségben 32db egyben
- Eladó gamer / workstation PC + monitor garanciás, dobozos alkatrészekkel
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest