- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- leslieke farmerzsebe
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
po1son
addikt
Barátomnak nincs valami jó tapasztalata a kecskeméti rendőrökkel.
Pont tegnap mesélte, hogy eddig már 3x büntették meg 5 ropira, mert sört ívott közterületen.STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Heeken
tag
Engem egyszer elengedtek a rendőrök, mikor hajnali 3kor bringával száguldoztam a 3-as főúton. Egy csak kísértem haza a szomszéd városba, megállítottak hazafele. Nem volt világítás a bringán, mert előtte nap lopták le a jómadarak. De volt rajtam láthatósági mellény. Oda adtam személyimet. Meglátta, hogy 3 napja múltam 20.
" Najó. Menjen, de csak azért mert most volt a születésnapja. A hölgy hazakíséréséért is jár a plusz pont. Nahh, induljon. "
( Mondjuk már elég jól ismertem őket, közös csekkes üzleteinkből kifolyólag. )
[ Szerkesztve ]
-
Simi87
senior tag
Nekem is volt két pozitív élményem velük. Egyszer csepelen tévedtem el kocsival, és amikor már kb. ötötszörre mentem el mellettük, akkor megálítottak, mert azt hitték be vagyok nyomva. Amikor felvilágosítottam öket, arról, hogy mit csinállok egyből kaptam a rendőri felvezetést. Maxi respect.
A második alkalom még komolyabb volt: Totál kómásan elindultam apámtól haza Újpestről rómaira hajnalban, amikor SEMMI nem járt. kijöttem a kapun, egyből megállt a sünmobil. Megkérdezték, hogy ilyenkor hova megyek itt a puszta közepén (Petőfi laktanya környéke), amikor elmontam az úticélom, kicsit pislogtak. Erre elvittek a vasúti hídig, azon átsétáltam, és ott várt egy másik autó. háztól, házig 10 perc sétával megvolt a projekt.
-
kemotox
addikt
válasz pulyka jocó #3 üzenetére
Hanem kínai (hamisítvány) magyarok?
-
pulyka jocó
senior tag
A második esetbem biztos nem eredeti magyarok voltak.
-
titán
A masodik leirt esetben is segitokeszek voltak, hiszen nektek akartak jot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós! PC , i7 10700 , RTX 3060 Ti , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Samsung Galaxy S24 +512GB, fekete 2027/02/28-ig garanciális
- iPhone 16 Pro Max 256gb, független,bontatlan
- Apple iPad Mini 7, Blue, 128Gb., Wifi, új, 2 év garival + Pencil 2, karcmentes
- Lenovo ThinkPad P51,15.6",FHD,i7-7700HQ,24GB DDR4,512GB SSD,M12000 4GB VGA,WIN10