- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
po1son
addikt
Barátomnak nincs valami jó tapasztalata a kecskeméti rendőrökkel.
Pont tegnap mesélte, hogy eddig már 3x büntették meg 5 ropira, mert sört ívott közterületen. -
Engem egyszer elengedtek a rendőrök, mikor hajnali 3kor bringával száguldoztam a 3-as főúton.
Egy csak kísértem haza a szomszéd városba, megállítottak hazafele. Nem volt világítás a bringán, mert előtte nap lopták le a jómadarak. De volt rajtam láthatósági mellény. Oda adtam személyimet. Meglátta, hogy 3 napja múltam 20.
" Najó. Menjen, de csak azért mert most volt a születésnapja. A hölgy hazakíséréséért is jár a plusz pont. Nahh, induljon. "
( Mondjuk már elég jól ismertem őket, közös csekkes üzleteinkből kifolyólag.
)
-
Simi87
senior tag
Nekem is volt két pozitív élményem velük. Egyszer csepelen tévedtem el kocsival, és amikor már kb. ötötszörre mentem el mellettük, akkor megálítottak, mert azt hitték be vagyok nyomva. Amikor felvilágosítottam öket, arról, hogy mit csinállok egyből kaptam a rendőri felvezetést. Maxi respect.
A második alkalom még komolyabb volt: Totál kómásan elindultam apámtól haza Újpestről rómaira hajnalban, amikor SEMMI nem járt. kijöttem a kapun, egyből megállt a sünmobil. Megkérdezték, hogy ilyenkor hova megyek itt a puszta közepén (Petőfi laktanya környéke), amikor elmontam az úticélom, kicsit pislogtak. Erre elvittek a vasúti hídig, azon átsétáltam, és ott várt egy másik autó.
háztól, házig 10 perc sétával megvolt a projekt.
-
kemotox
addikt
válasz
pulyka jocó #3 üzenetére
Hanem kínai (hamisítvány) magyarok?
-
pulyka jocó
senior tag
A második esetbem biztos nem eredeti magyarok voltak.
-
A masodik leirt esetben is segitokeszek voltak, hiszen nektek akartak jot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hardcore pizza és kenyér topik
- iPad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Trollok komolyan
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest