Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- New Game Blitz - 2024
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
Nekem az új Samu 99%ról indult (MZ-7PC128B/WW)... azt hittem ez hiba, de ezek szerint feature? (valamilyen szinten elosztatja ez a tudat a már elmúlt a "csalódottságomat" ... talán kissé olyan érzést lehetett mint amikor vesz az ember egy új nagy képernyős LCD-t és hazavíve kiderül, hogy deadpixeles ... szerencsére utóbbiban nem volt részem, de eltudom képzelni milyen "sz*r" érzés.. ).
[ Szerkesztve ]
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
-
DraXoN
addikt
válasz stargazerhu #71 üzenetére
Kicsit itt nagyon off, de autóknál is év vagy kilométer garancia van, ez nem választás kérdése, hanem az előbb elért értéké..
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
-
DraXoN
addikt
Elméletben létezhet pedig, hisz a cellák nagyobb terhelést kapnak, az már kérdés, hogy egy-egy cella lehet tovább bírja mint amit a gyártó garantálhat ( mindenesetre én az asztali gépnemnél úgy kalkuláltam, hogy a 128-as ssd-ből kb. 15%-ot partíciónálatlanul hagytam ... nem olyan sok terület az, és nem kell aggódni annyira, hogy a család többi tagja telepakolja csak úgy ).
Egyébként kíváncsi leszek.. hallottam nyáron, hogy az új generációkban még gyengébb lesz az írhatóság, így úgy döntöttem még most szerzek be ssd-ket a gépembe.
A laptopomba Augusztus közepe tájékán egy 120GB-os KingstonV200+ lett (abban a nyári iponos akcióban szerezve).
Az asztaliba meg kb 1 hónapja került egy 128GB-os Samsung 830.. (ez nincs teljesen partíciónálva)Igazából ez azért volt(lett) érdekes mert 2 külön gyártó termékeit szereztem be.
Az asztalin most kb 50másodperc alatt feláll a win7, (de ebből 20-22 másodperc a bios post része), a laptop is kb 40 másodperc alatt végez (rövidebb bios post ~10sec).
A windows teszt a samut lényegesen gyorsabbnak mondja, de érzésre nem olyan jelentősen különböző.Ami szomorú volt vásárlás után, hogy a Sentinel a Samura már behelyezés után csak 99%-ot ír (de nem volt használva a menetideje kb annyi volt mint amíg a win7 telepítése tartott és ellenőrizve lett a Sentinellel.
Nagyon off vége..
Igazából a tapasztalatomat szerettem volna megosztani, hogy bevállalható és az élettartam szerintem is simán kitart addig amíg már lecserélésre kerülnek végül.. a laptopomban úgy 500GB az asztaliban úgy 300GB írt adat körül van.
Szerintem a nagy telítettség gyorsíthatja az írt adat számlálását, aminek az oka egyszerű: -a használtabb szektorok cserélve lesznek a kevésbé használtra ami máris dupla írásmennyiséget jelenthet ha az eredeti helyen is van adat, míg a másik esetbe üres területre rak, ezért eshet az élettartam nagy telítettségnél.. már ha jól értem az SSD-k működését.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest