Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
akkor tekintve, hogy azon a gépen nem sok minden indul el elgondolkoznék, hogy nem a linuxxal van a baj.
de lehet dvd-re is írni, vagy lehet akkora pendrivera is találni cuccot.
esetleg legegyszerűbb lenne lehúzni az a sata-ide varázslatos vinyót, amitől nem indul. vagy a félhalott ide-s vinyót. nemtom melyik melyik.
0 bájtos mentés kapcsán aranyos történet, mikor könyvelő megmutatta milyen katonásan elmentik minden pénteken a parancsikont a backup tárolóra. ott nagyon sokat imádkoztam, hogy csak legalább egyszer odaadja még a diamondmax 9 amit rejteget. de odaadta.
-
-
jimmy399
senior tag
most vagy én vagyok totál analfabéta, vagy nem tudom. Az openSusenál is lemegy a telepítés, újraindul, és heló... De nem fagy ki hanem megáll a started lsb susefirewall2 phase 2 sornál...
Az usbs hálókártyát felismerte, de a network manager nem indul. Azt írja, hogy nézzem meg a systemctl status etworkmanager.service-t több infóértNa, most tölt valamit a vinyóról, de vártam vagy öt percet hozzá... Érdekes vajon mi a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / 32GB DDR4 / RTX 3070 8GB / 512 SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi