- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
akkor tekintve, hogy azon a gépen nem sok minden indul el elgondolkoznék, hogy nem a linuxxal van a baj.
de lehet dvd-re is írni, vagy lehet akkora pendrivera is találni cuccot.
esetleg legegyszerűbb lenne lehúzni az a sata-ide varázslatos vinyót, amitől nem indul. vagy a félhalott ide-s vinyót. nemtom melyik melyik.
0 bájtos mentés kapcsán aranyos történet, mikor könyvelő megmutatta milyen katonásan elmentik minden pénteken a parancsikont a backup tárolóra. ott nagyon sokat imádkoztam, hogy csak legalább egyszer odaadja még a diamondmax 9 amit rejteget. de odaadta.
-
jimmy399
senior tag
most vagy én vagyok totál analfabéta, vagy nem tudom. Az openSusenál is lemegy a telepítés, újraindul, és heló... De nem fagy ki hanem megáll a started lsb susefirewall2 phase 2 sornál...
Az usbs hálókártyát felismerte, de a network manager nem indul. Azt írja, hogy nézzem meg a systemctl status etworkmanager.service-t több infóértNa, most tölt valamit a vinyóról, de vártam vagy öt percet hozzá... Érdekes vajon mi a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest