Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Hieronymus #16 üzenetére
Mert "érdekes" módon pontosan a win10 anniversary "frissítés" után kezdte magából okádni a kék képernyőt. 1511-en semmi baj nem volt. Nyilván az alaplap drivere nem szeret valamit, de azért az meredek, hogy oprendszeren belül hirtelen instabillá válljon az addig kifogástalanul működő (és egyébként utolsó elérhető) driver. Én itt kivételesen nem az intelt szidnám...
#20: háát, ez a kékhalál mennyiség még a win95-ös emlékeimet is felülmúlja, de tény, van olyan gépem, ahol nem okozott különösebb fennakadást egyik verzió sem.
-
-
Miezaszomorúság
? Azt hittem már McDonalds éjszakai műszak, mert viszi a felszámoló a tengeralattjárót, anyóst meg a kocsit
.
A probook-nál gondolom jobban van összerakva, oprendszer téren meg a win10 annyi gyufát húzott már ki nálam, hogy nem sok ellenérzésem maradt az almáék rendszerével szemben... Persze, nálam a mac kizárt, max linux megy majd a win helyére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egyedi építésű Marvel-Xmen Avangers Arcade Játékgép, Zenegép és virtual flipper egyben
- Samsung Tab A9 (SM-X115) 4GB/64GB
- ÚJ ÁLLAPOT, GARANCIÁLIS Apple Watch Ultra 2 Fekete Titán
- KERESEM! ASUS ROG STRIX Z790-A WIFI II
- új, bontatlan, iPhone 15 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest