- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
goto250
újonc
CsontiCar kereskedonel vettem autot, mint johiszemu es jaratlan vevo. 2 ev muszakival es jo muszaki allapotban vettem meg az autot. Ezt mondtak. Kiderult, hogy csak 2 honap muszaki van rajta es a felfuggesztes eletveszelyes allapotban volt. Szerzodeskor alairatnak mindenfele papirt veled, hogy meg veletlenul se tudj reklamalni, es az elado sem a CsontiCar, hanem valami random KFT kulfoldi tulajdonossal. Nagyivben elkerulendo kereskedes!
-
cbr688
senior tag
Gondolkodtam rajta,hogy írjak e valamit is az egész témára, de végülis csak a munkahelyemről van szó
Régen is így volt és most is így van :a humor védjegyünkké vált a használtautó kereskedések között, először csak vicces hirdetés szövegekkel, aztán elindítottuk a facebook oldalunkat ami hamar nagyon kedvelt lett, hitvallásunk lett az hogyha az emberek egy kicsit jobban megismernek, talán szívesebben jönnek hozzánk vásárolni.Mint az egyik legrégebbi tag a csonticarnál bizton állíthatom,hogy nagyon sokat fejlődött a cégünk az autóink minőségét illetően. Megkérnék mindenkit aki még csak nem is vett nálunk autót, de még csak nem is ismer minket, hogy tartsa meg a véleményét magának. Használtautóknál sajnos azért előfordul hogy nem mindegyik tart ki az első szervizig, de az esetek 90%-ban mi vagyunk a legolcsóbbak és kövezzetek meg azért ha pénzt költünk arra hogy szórakozzatok, mindenkinek úgy sem lehet megfelelni... -
törölt tag
alkalmanként használva: eljátszották párszor a német Dukes of Hazzardot, néha egy kicsit Gymkhanaztak vele, esetleg Fast & Furious stílusban legyorsultak valakit az utcán 923857239729 alkalommal váltva, de csak alkalmanként volt használva. teljesen normális, hétköznapi és legális dolog.
-
törölt tag
"...az állandó baromkodás egy idő után inkább komolytalanná tesz és kevésbé humorossá"
a célcsoportnak ez kell, nem felsővezetők fognak náluk kocsit vásárolni, hanem az 1bites parasztok. (elnézést az igazi, földművelő parasztoktól).
amúgy fiatalként én is jártam ebben a cipőben, bedőltem a szarabbnál szarabb szövegeket nyomó kereskedőknek, több olyan lomot is vettem így, amiknek inkább a bontóban lett volna a helyük...
aztán idővel kiismertem az autókat (és az embereket), így ma már csak alapos mérlegelés után, kizárólag magánszemélytől vásárolok. -
alkatraz3000
senior tag
A csonti azt mondta, hogy mindent azonnal fizetve átvesz. Ebben vannak ócska régiségek és lehetnek akar teljesen jo autók. Én szoktam nézegetni, és 1-2 beragadt kocsi van náluk, de amúgy rendszeresen cserélődik a kinálat.
-
bambano
titán
a csonti car olyan autókat kínál olyan vevőkörnek, akiknek nincs pénze. van, akinek erre futja.
ők soha nem mondták, hogy a legjobb autót fogják neked eladni, ők olcsón adnak, azt is meg szokta mondani a csonti, hogy olcsón adnak olyat.én nem vennék tőlük autót, mert szerencsére nem tartozom a megcélzott vevőkörbe. de ettől ez még lehet normális üzlet. szerintem 200-300 ezerért nemcsak autót nem lehet venni, hanem lassan egy rendes garnitúra gumit se.
szerintem nincs ezzel semmi probléma.
-
beefjeez
senior tag
Ez még nem azt jelenti hogy feltétlen szar autót fogsz tudsz náluk venni.
Csak ők a leghíresebbek ilyen téren, biztosan sok eladást köszönhetnek a facebook oldaluknak -
Nálam akkor írta le magát végleg, amikor 1x volt az Égéstérben (Totalcar heti podcast). Jöttek a nepperűzős kérdések - ami ugye általában arról szól, hogy az ember azt se tudja mit akar, vagy x autó közt vacillál - de nem akart/tudott semmi értelmeset válaszolni, ahogy a Kopasz, alias Becsületesnepper szokott, csak a süket szöveg, hogy nézd meg a honlapomon vagy gyere el, oszt' nézd meg mi van, abból vegyél valamit nálam...
-
ezen én is elgondolkodtam mostanában, mert a beépül az emberek fejébe, de alapvetően hírhedt kereskedés.. már a hahu-s leírások sem semmik, ezeket előbb láttam, mint a FB lájkvadászatot.. Próbálják a fiatalos-vicces vonalat hozni, meg azért nem is csinálják rosszul. De nem hozzájuk mennék először autót nézni, sőt!
-
DR|FTK|NG
veterán
Ez megmondja a tutit
http://csonticar.hu/images/lapalja_ezekvagyunk.jpg -
Jhonny06
veterán
Tudtam, hogy valaki be fogja írni, hogy "te is írtál róla, tehát működik a dolog".
Csak ez akkor lenne igaz, ha egy youtube csatornáról van ilyesmiről lenne szó, ami a megtekintésekből szerez pénzt, de ez nem ilyen, mert ebből még nem következik egyenesen az, hogy náluk fogsz vásárolni, sőt.
Pont ez a baj az egésszel, hogy a "vicces" Facebook oldal mögött elveszik az, hogy ők most mivel is foglalkoznak igazából és nem is igazán érdekel senkit, ahogy látom. Szerintem itt bukik az egész.
-
A legrosszabb a kocsik neve utáni CAPS LOOK szövegek.
-
Ennek az egesznek a celja, a hirveres. Mint a bejegyzesed is bizonyitja, tokeletesen eleri a celjat.
-
Jhonny06
veterán
up
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Tökéletesen felépített marketing gépezet, vagy mégsem? Van ugye ez a Facebook oldaluk 250 000 követővel, ahova...
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- 230 WATTOS GIGABYTE AORUS 15P KD TÖLTŐT KERESEK!
- ASRock B550M-ITX/ac
- Huawei AF23 4G USB modem / stick megosztó 300 Mbps WiFi router - Új, dobozos, hibátlan
- Shin Megami Tensei V dobozos Nintendo Switch játék - Új, bontatlan, fóliás
- Garmin nüvi 55LM GPS navigáció - Közép-Európa 22 országa térkép élettartam frissítéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest