- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
JetiRulez
őstag
szablya: Van a szobámban egy kisebb falitükör, azt befordítottam, hogy ne láthassak olyat, ami nem illik a környezetembe.
Dany007: Betöltöttem a 19-et, bár nem tudom ez mennyire számít ebben a témában. De most, hogy így mondod, lehet mégis a fájdalomtól tartok, csak rosszul fejeztem ki magamat, de nem zárom ki a halálfélelmet. Volt egy ilyen incidens még valamikor kis koromban, hogy muter mesélte nekem az esti mesét, én meg minden előzmény nélkül elbőgtem magam, hogy "még nem akarok meghalni". Lehet, hogy valami olyan volumenű műsort nézhettem előtte a tévében (már nem emlékszem).
A hangok meg csak a szokásos éjszakai zörejek (a szekrény recsegés, stb.) és mint mondtam, a fantáziám beindul (mondjuk áthallatszik a szomszéd szobából az ágy reccsenése) és már bele is éltem magam, hogy valami illetéktelen személy járkál ott.nem_tom: Nehéz bejutni. Ebből meg az derül ki, hogy te nem ismered a saját házunkat, illetve a telket. Különben te is tudhatnád, hogy ide mennyire könnyedén be lehet jutni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Lenovo Thinkpad W520 alkatrésznek
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest