Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kuponok....
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
JetiRulez
őstag
szablya: Van a szobámban egy kisebb falitükör, azt befordítottam, hogy ne láthassak olyat, ami nem illik a környezetembe.
Dany007: Betöltöttem a 19-et, bár nem tudom ez mennyire számít ebben a témában. De most, hogy így mondod, lehet mégis a fájdalomtól tartok, csak rosszul fejeztem ki magamat, de nem zárom ki a halálfélelmet. Volt egy ilyen incidens még valamikor kis koromban, hogy muter mesélte nekem az esti mesét, én meg minden előzmény nélkül elbőgtem magam, hogy "még nem akarok meghalni". Lehet, hogy valami olyan volumenű műsort nézhettem előtte a tévében (már nem emlékszem).
A hangok meg csak a szokásos éjszakai zörejek (a szekrény recsegés, stb.) és mint mondtam, a fantáziám beindul (mondjuk áthallatszik a szomszéd szobából az ágy reccsenése) és már bele is éltem magam, hogy valami illetéktelen személy járkál ott.nem_tom: Nehéz bejutni. Ebből meg az derül ki, hogy te nem ismered a saját házunkat, illetve a telket. Különben te is tudhatnád, hogy ide mennyire könnyedén be lehet jutni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook A1278 (late 2009) notebook olcsón !
- P16 Gen2 16" QHD+ IPS i7-14700HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB
- HAVN HS 420 PC ház, Midi-Tower, E-ATX, edzett üveg - fekete
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest