Új hozzászólás Aktív témák

• JetiRulez

őstag

szablya: Van a szobámban egy kisebb falitükör, azt befordítottam, hogy ne láthassak olyat, ami nem illik a környezetembe.

Dany007: Betöltöttem a 19-et, bár nem tudom ez mennyire számít ebben a témában. De most, hogy így mondod, lehet mégis a fájdalomtól tartok, csak rosszul fejeztem ki magamat, de nem zárom ki a halálfélelmet. Volt egy ilyen incidens még valamikor kis koromban, hogy muter mesélte nekem az esti mesét, én meg minden előzmény nélkül elbőgtem magam, hogy "még nem akarok meghalni". Lehet, hogy valami olyan volumenű műsort nézhettem előtte a tévében (már nem emlékszem).
    A hangok meg csak a szokásos éjszakai zörejek (a szekrény recsegés, stb.) és mint mondtam, a fantáziám beindul (mondjuk áthallatszik a szomszéd szobából az ágy reccsenése) és már bele is éltem magam, hogy valami illetéktelen személy járkál ott.

nem_tom: Nehéz bejutni. Ebből meg az derül ki, hogy te nem ismered a saját házunkat, illetve a telket. Különben te is tudhatnád, hogy ide mennyire könnyedén be lehet jutni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés