Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
schawo
titán
Stúdió jellegű monitoroknál általános jellemző, hogy nem használnak leválasztó relét, mivel nem szokás ki-be kapcsolgatni őket. A bemelegedés egy hosszú folyamat ezeknél a B osztályú erősítőknél, hidegen sokkal gyengébben tudnak szólni, és terhelés nélkül egyébként sem fogyasztanak sokat. Én sosem kapcsoltam ki egyetlen monitortomat sem.
-
Hát egy részét mindenképp.
Én sem hagyok semmit standby-ban egyébként alapvetően, mindent áramtalanítok éjszakára, vagy otthonról elmenetelkor, sőt külön kis kapcsolós hosszabbítókat használok, így minden egyes készüléket csak akkor helyezek áram alá, amikor használom is. Annyiból mégis jó, ha van standby, mert a bekapcsolásnál előbb sb-ba kerül a cucc, nem kapcsol be azonnal, így nincs durr. Kikapcsolásnál meg ugyan ez a helyzet, előbb standby-ba kapcsolja ki az ember, aztán áramtalanít, majd amikor áramtalanít szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Odyssey G7 32" Ívelt Gaming monitor 1440p
- Lenovo Legion Booststation RTX2060 6GB videokártyával
- Zalman S5 ATX ház + Asrock B550M lap + Zalman Megamax 700w 80+
- Nintendo Switch Játékok EGYBEN baráti áron,akár viszonteladóknak is megéri. ELADÓ,VAGY CSERE,OLVASS.
- Eladó ASUS VP249QGR 24" gamer monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő