- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
yohnsee
tag
válasz
sellerbuyer #31 üzenetére
Gondolom, ezt nekem címezted.
Ha a végfok építésekor a gyártó gondolt volna rá, bizony nem sokból tellett volna akár egy standby-t vagy legalább egy bekapcsolás késleltetést ráraknia. Sajnos ez van, ezt kell szeretni. A külső tápnak ugyanúgy megvannak az előnyei, én nem egyetértek vagy nem értek egyet ezzel a megoldással, csak egyelőre csak a negatívot emeltem ki belőle. Tagadhatatlan előnye, hogy nem kell az egész hangszórót szétszedni táphiba esetén, hanem mivel külön egység, elég a táppal foglalkozni ilyen esetben. A standby-t pedig csak elvből nem szeretem, én ilyen régi vágású fazon vagyok, ha este lefekszem, mindent kihúzok a konnektorból, vagy lekapcsolom a főkapcsolót, amibe az eszközök be vannak dugva. Cross freki: nehogy azt hidd, nem kötekedni akartam. Sőt, amit leírtam, azzal csak arra az egyértelmű tényre szerettem volna rávilágítani, hogy minden doboz, minden hangszóró egyedi keresztváltó tervezést igényel. (Most nem a SAL és hasonló kategóriájú dolgokra gondolok)
A poti részhez csak annyit tennék hozzá, hogy én ezeket a dolgokat javítom, ezért inkább műszaki oldalról tudom megközelíteni a hangfalakat és az erősítőket. Bevallom őszintén, kicsit botfülem van, ezért is nem írok szubjektív véleményeket az adott hangfalakról/erősítőkről, én az elektronikai/elektromechanikai oldalukat látom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Motoros topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Gumi és felni topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- További aktív témák...
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest