- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
govi001
csendes tag
Szerettem volna ROM-ot frissíteni a telómon ezt irta ki:
BROM ERROR : S_COM_PORT_OPEN_FAIL (1013)
Tud valaki segíteni? -
govi001
csendes tag
Segítség!!
A telefonom önállósította magát.Egy "láthatatlan kéz" kapcsolgatja a telóm különböző funkcióit ki-be. -
govi001
csendes tag
To2com-ról rendeltem az S3-at.A kínaiak a google-val igérték a telefont,de persze nem így jött.Aztán a forúmon rengeteg segítséget kaptam főleg janaman01-től.Köszönet neki
.Kiderítette h. beragadt a rom, majd mindenféle rommal, programmal próbálkoztunk.Természetesen az életbe nem kezdtem volna bele ha ez a google alkalmazások telepítve lettek volna.Flastoolt telepítettem, majd aksi ki aksi vissza nem látta a telót én marha kivettem megint az aksit
oszt vége
-
govi001
csendes tag
Helló segítsetek kivégezem ezt a szart
hogyan lehet a garanciát érvényesíteni?
-
govi001
csendes tag
Helló!
Segítségeteket szeretném kérni.A napokban megérkezett az én telefonom is amit úgy rendeltem h. a google alkalmazásokat telepíti a forgalmazó.Nem MUKODIK.
janaman01 segítségével (köszönet neki) a jiayues-t letöltöttem a telómra,de nekem hiányzik a twrp recovery.Mit tegyek?
Sajnos nagyon béna vagyokezekhez a dolgokhoz....
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen videókártyát?
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- 27% Számlával! Dell PRECISION 5570 i7-12800H / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 2000 8GB! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS60F-B IPS Monitor! 1920 x 1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync
- FURY 32GB Beast RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT Memória!
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest