Hirdetés

2024. július 15., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Hieronymus


Hieronymus
addikt
LOGOUT blog

Van ezekből az okosságokból legalább egy tucat.
AdGuard, Enhancer for YouTube, SponsorBlock,...

Mondjuk zenehallgatáshoz, ha valaki nem életvitel szerűen spórol, akkor legalább egy stream szolgáltató megosztott családi csomagjára érdemes beruházni. A zene hangminősége sokkal egyenletesebb, bár ez a buliban nem számít.

Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!

(#2) lowzor


lowzor
veterán

Nekem megéri azt a kis jelképes összeget havonta a Premium, hogy ne kelljen ilyenekkel mókolgatni. Ráadásul jár hozzá a YT Music is, aminek sokkal jobb a hangminősége, mintha direktben a Youtube-ról hallgatnád a zenét.

(#3) Petika_


Petika_
csendes tag

Vivaldi böngésző nekem bevált, a legújabb androidos verzióval megy a lejátszás hátterben/kikapcsolt kijelzővel.

(#4) icemad


icemad
nagyúr

YouTube premium kb 6000 forint egy évre okosban. És működik okos tv-n is, meg telefonon, meg PC-n, meg mindenen is. Az havonta 500 forint. Akkor minek ez a kínlódás?

Pl: [link]

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#5) Jack Hunter


Jack Hunter
csendes tag
LOGOUT blog (1)

Látom hogy vannak még bőven alternatívák és találékonyak. :K Igazából engem sem vág a földhöz az a pár ezer forint, amibe havonta kerül, meg van Spotify és Tidal előfizum is. Viszont vannak olyanok, elég sokan, akik csak úgy, "natúrban" használják a YouTube -ot. Őnekik szeretnék ezzel segíteni.

[ Szerkesztve ]

Csak nevess, ne vedd túl komolyan!

(#6) Elf válasza icemad (#4) üzenetére


Elf
aktív tag

Ha utalsz a számlámra havi 500 forintot nem fogok melleted sétálva olyan streaming előfizetést tukmálni rád amit már vegvettél.
Csak havi 500. Neked simán megéri.
Miért mit gondoltál? Ingyen sétálgatsz a járdán?
Na? Küldhetem a számlaszámom?

(#7) mustang08


mustang08
aktív tag
LOGOUT blog

A járdán se ingyen sétálsz. Nem csak úgy ingyen termett oda, hanem az adófizetők pénzéből lett megépítve, karban tartva. A youtube-nál legalább dönthetsz, hogy a hírdetőtáblás, kicsit kátyús úton haladsz, vagy a tükörsima pályán.

(Bocs, ez válasz akart lenni Elf-nek)

[ Szerkesztve ]

(#8) Elf válasza mustang08 (#7) üzenetére


Elf
aktív tag

A hasonlat meg attól hasonlat KEVÉS A PÉNZE? VEGYEN FEL KÖLCSÖNT A OLCSÓ BANKBÓL! hogy hasonlít de nem azonosság.
A különbségek kiemelésével el lehet terelni a FÁJA A FEJE? ANTIFÁJ ULTRA MEGA FORTE ÉS AZONNAL ELMÚLIK! a figyelmet a hasonlóságokról de minek? A "beszélgetés" célja nem a terelés.

(ha fizetsz nekem havi 500 forintot nem írok a kommentbe ILYENEKET. De remélem a fentieket se ugrottad és hanem szépen elolvastad ahogy azt kell különben megloptál. Meg mi az az 500ft? Semmi. Ne csóróskodjunk má, nem igaz? :B )

(#9) Fecogame


Fecogame
veterán

Ha már uBlock, akkor uBlock Origin ;)

Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak

(#10) mustang08 válasza Elf (#8) üzenetére


mustang08
aktív tag
LOGOUT blog

Most picit elgondolkodtam az 500 ft-os ajánlatodon... :D

[ Szerkesztve ]

(#11) Mr X


Mr X
veterán

Ez a reklámos dolog szerintem is hülyeség. Havi 1790 a prémium yt, enélkül ne lehessen egyáltalán használni. Gond letudva, nincs reklám. Sokkal jobb lenne, ugye?

(#12) lowzor válasza Mr X (#11) üzenetére


lowzor
veterán

Aki meg reklámokkal képes nézni (sok ilyet láttam), az előtt le a kalappal. Én az első videó után megőrülnék, amibe 3-4 reklám bele van rakva.

(#13) Mr X válasza lowzor (#12) üzenetére


Mr X
veterán

Előfizető vagyok én is épp emiatt azóta, hogy itthon is elérhető a YT Premium.

(#14) zolikaDB


zolikaDB
veterán

Revanced - működik, a xiaomi magyar csapat reszelgeti is, jól működik
Newpipe - hibátlan régóta, tudja a listáidat, feliratkozásaidat kezelni, és frissítik rendszeresen
Libretube
És nem kell mókolni, letöltöd, elindítod, és majd egyszer kikapcsolod, addig meg pöpec.

Eladó 2db új Galaxy S23 tok: https://tinyurl.com/4nuerynw

(#15) lowzor válasza zolikaDB (#14) üzenetére


lowzor
veterán

Kíváncsi leszek, hogy ezeket meddig fogja élni hagyni a Google.
Amúgy az okostévés reklámmentességet, és a letöltést egyik sem tudja, ha jól nézem.
Én is főleg azért fizetem a Premiumot, hogy tévén is reklámmentes legyen a Youtube.

(#16) zolikaDB válasza lowzor (#15) üzenetére


zolikaDB
veterán

Hát, a Vancedet leradírozták, kinőtt helyette jópár másik. Szóval, okoskodás mindig is volt és lesz.
Most is lehet torrentről zenét leszedni, más meg a fél karját adná a Spotify-ért. Számomra egy fabatkát sem ér, de megértem a másik tábort is - nekem abszolút nem összegyeztethető a használata a szokásaimmal. (Igen, próbáltam, vagy 5x fizettem elő rá, meg a Tiidal-ra, Amazon Musicra, Deezer-re...)
Nem tudom, mit értesz okostévé(s oprendszer) alatt - én Amazon Firesticket használok (ami android alapú), ott a Smartnexttube van fent, és van reklámmentesség, meg elég jó testreszabhatóság.
Android alapú telefonon, tableten a Newpipe, Libretube tud letölteni. Előbbit ezen tulajdonságát szoktam is rendszeresen "tesztelni".

Eladó 2db új Galaxy S23 tok: https://tinyurl.com/4nuerynw

(#17) Hieronymus válasza zolikaDB (#16) üzenetére


Hieronymus
addikt
LOGOUT blog

"Most is lehet torrentről zenét leszedni, más meg a fél karját adná a Spotify-ért."

Magyarországon megengedő a jogszabályozás, a magáncélra történő audiovizuális tartalom letöltésért. A torrent szürkébb zóna, de még OK. Más országokban nem ennyire megengedő a szabályzás. Németeknél erre kialakult jogásziparág kutatja a lehúzható torrentezőket. Egy délután fél ház árát lehet eltorrentezni, egy kis szerencsétlenséggel. Az előfizetés olcsóbb. És egyszerűbb is. Megmondod Alexának mit játsszon le melyik eszközön.

Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!

(#18) Elf válasza lowzor (#15) üzenetére


Elf
aktív tag

Kícáncsi leszek az mp3-at meddig fogja élni hagyni a Sony. :U
A Google felöl az élni hagyás nem egy döntés kérdése.
Koltátoz, variál, mennek az ellenlépésekre a viszont válaszok, de riltani nem tudja.

(#19) lowzor válasza zolikaDB (#16) üzenetére


lowzor
veterán

Torrentről mire összevadásznám az összes zenét, amit hallgatni akarok, felkötném magam. Arról nem is beszélve, hogy masszív tárhelyet kéne alárakni. Ráadásul olyan kereshetőség és ajánlási algoritmus sem lenne alatta, amit egy streaming szolgáltatás ad. Az összes szolgáltatás közül a YT Premium éri meg legjobban, mert adják hozzá a YT Music-ot is, ami kiváltja a Spotify-t. Még a Deezer talán megéri, mert ott FLAC-ben is lehet hallgatni a zenéket. Igen, Android TV-re gondolok és a Samsung TV-n lévő Tizenre, én ezeket használom.
A Smartnexttube nem tűnik rossznak, de inkább kifizetem azt a jelképes összeget havonta, mert már nem szeretek ilyen mókolt cuccokat használni. Samsung TV-re ráadásul nem hinném, hogy létezik ilyen. A Vanced-nél a teljes funkcionalitáshoz rootolni is kellett a telefont, aztán úgy egy csomó más alkalmazás nem indult el.

(#20) Hieronymus válasza Elf (#18) üzenetére


Hieronymus
addikt
LOGOUT blog

Az mp3-t a felhasználók tartják életben. A zeneszolgáltatók szívesebben használnak HE-AAC v2 vagy hasonló kódolást. Alacsonyabb bitsebesség mellet képes biztosítani azonos vagy jobb hangminőséget. A minőségi zeneszolgáltatást FLAC felhasználásával biztosítják.

Az mp3 volt az a technológia, amit ingyen biztosított a Microsoft a Windowsokba, mégis ellopták.

Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!

(#21) zolikaDB


zolikaDB
veterán

(#17) Hieronymus: tudom, éltem Németországban, és ez már 2010-ben is így volt. Ott annyira jó volt Baden Württembergben az internet sávszélessége, hogy nem fenyegetett a veszély, mikor törik rám az ajtót torrentezés miatt. Konkrétan DVD-n küldte feleségem a filmeket.
Az anyagi részét nézve, nyilván bármire előfizetni aprópénz egy német bérből. Még ha annyira nagy baromság is erre elvinni a beszélgetést. :))
Írtam, hogy egyszerűen nemhogy nem jó nekem a Spotify, hanem idegesít. Nekem fölöslegesen kidobott pénz, még ha aprópénz is.
"Most is lehet torrentről zenét leszedni" -> nem a jogszerűség volt alapjában a téma, hanem mint opció.
Meg szerintem konkrétan zenét/albumot lehet van 4-5 éve, hogy bárhonnan le is töltöttem.

(#19) lowzor:
"Torrentről mire összevadásznám az összes zenét, amit hallgatni akarok, felkötném magam." - nem vagyunk egyformák, a két kezem sem az. Annyi zenét nem hallgatok, hogy nekem spotifyozni megérje/spotifyozni kelljen. Jó a felület, mondjuk nálam nem jött össze sosem ez a kitalálom mit szeretsz dolog, de ettől még oké az elgondolás.
Mondom, aki szereti, hallgassa, használja, nekem nem jött el ennek az ideje. (38 éves vagyok, cirka 18 éves koromtól fogva hallgattam zenét hordozható eszközökön, Panasonic/Sony mp3 discman, Sony mp3 lejátszó, SonyEricsson walkman telefon, Nokia telefonok, meg egy darabig Iphone 3GS/4...)

"Arról nem is beszélve, hogy masszív tárhelyet kéne alárakni." - egy 700MB-os CD-n is levoltam napokig mp3-al :DDD Jó, jó, tudom, 2023-at írunk, de nem dőlök össze, ha nincs online streaming zenehallgatási opcióm. A telefon meg 128 + 256GB tárhellyel rendelkezik, és ha kellene, elférne pár album.

"Ráadásul olyan kereshetőség és ajánlási algoritmus sem lenne alatta, amit egy streaming szolgáltatás ad." - leírtam, nálam nem működött, se Spotify-on, se Deezeren, se Amazonon... :DD

"Az összes szolgáltatás közül a YT Premium éri meg legjobban, mert adják hozzá a YT Music-ot is, ami kiváltja a Spotify-t." - elhiszem, így valóban megérheti. Az igazság az, hogy ha valamiért nem fizetsz, akkor magad vagy a termék.
Én előfizetek a Disney+-ra, HBO Max-ra, de nem magam miatt, hanem gyerkek/család. Az elv ugyanaz, nem kérek reklámot, pengetek érte.
TV előfizetést ezért nem értem, mert fizetek, de mégis kapok reklámot - biztos keveset adok :D

"Még a Deezer talán megéri, mert ott FLAC-ben is lehet hallgatni a zenéket." - hacsak nem kaputelefonnal rögzített videót nézek, nekem jöhet bmilyen hangrendszer, meg tömörítetlen FLAC, nem hallom a különbséget. De ez én vagyok.

Android TV-n megy a Smartnexttube - de neked mindegy, mert prémium YT előfizető vagy (ha jól értem). A Tizent meg én nem ismerem.
Én sem szeretek már mókolni, egyedül a Youtube-nál tartom ezt a dolgot, meg azért mert pár kattintással meg van oldva a dolog tartósan.

"A Vanced-nél a teljes funkcionalitáshoz rootolni is kellett a telefont, aztán úgy egy csomó más alkalmazás nem indult el." - nem vágom ennyire. Nekem Galaxy S7-esen, S10e-n és A52S-en megy jelenleg is a régi Vanced, root nélkül, a Revanced (MIUIHU csapat-féle reszelés) pedig az S7-esen.
Nem tudom, mit értesz teljes funkcionalitás alatt. Amit én használok: lejátszás háttérben, lezárt képernyővel és "reklámmentesség" az mindegyik telefonon oké, és root nélkül. A Newpipe és a Libretube alkalmazások esetében szintén.
És az összes mókolás nagyjából kimerült abban, hogy letöltöttem és feltelepítettem. Eddig jó.

Szóval, nagyjából zanzásítva, nem én vagyok a Spotify/Deezer célközönség. Bármilyen jó valami, de az nem jelenti azt, hogy 100-ból 100 embernél gól.
A mókolás meg...Ez egy tech fórum. Volt mit tanulni ezügyben az elmúlt 1.5 évtizedben, néha használom is a tudásmorzsákat :DDD
Ha végleg lelövik a Vanced és társai klónokat, ha rámrúgja az ajtót a TEK, és annyira körülményes lesz mókolni, akkor én is előfizetek. De egyelőre nem tartok itt...
Lehet fordítva vagyok bekötve, de ahogy leírtam, én úgy érzem magam jól :DDD

Peace :R

[ Szerkesztve ]

Eladó 2db új Galaxy S23 tok: https://tinyurl.com/4nuerynw

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.