Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom, ott még nem próbáltam. De nem szoktam ráparázni az ilyen helyzetekre, eddig meg is úsztam mindet. Mondjuk aludtam már parkolóban és lépcsőházban is még egyetemistaként, egyszer árokban is próbáltam, de annyira ugattak a közelben lévő kutyák, hogy váltanom kellett.
Egyik tesóm Bécsben lakik, majd rákérdezek alkalomadtán, mi történne, ha pénz nélkül szállnék vonatra náluk. Tippre maximum leszállítanának a következő megállónál, ahol felülhetnék a következő vonatra. -
Ha a könyv szerint élsz, nem lehet baj.

Amúgy régen voltam pénz nélkül haza kéne jutni szituban, simán vonatoztam. Mikor jött a kaller, nyomtam a kezébe kábé 120 Ft aprót (valóban az összes pénzem), hogy ennyim van. Eltette, aztán ment tovább, nem kellett leszállnom.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- ASUS ROG Strix SCAR 17 csúcs gamer laptop, i9-12900H, RTX 3080 Ti, 360hz! Szép állapotban,dobozával.
- iPhone 14 Pro Max - 128 GB - Space Black - gyári tartozékokkal - szép állapotban
- Apple iPhone 15 Pro Max, független, megvigyázott, karcmentes állapotban
- Jamo S 805 front hangfal+ center
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest