Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Pitterix: Gyógytorna
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
Az egész ciki. A nép birka, infantilis mivolta. Csak annyira általános, hogy fel sem tűnik. A legtöbben nem tudnak/nem szeretnének soha felnőni, és ezt itt most nem a jó értelemben. Nem azzal van a gond, hogy a bennünk maradt gyereket kiéljük, hanem hogy megannyi esetben nincs érettebb, magasabb életcél a tömeggel való aktuális sodródásnál, természetesen valami rém egyszerű hype képében. Ennek egyenesági következménye a (mély)fogyasztói társadalom. Ha egészséges mértékben vegyülne az egyén érettségével az current divathullám/egyszerűség, semmi szavam nem lenne. Én erről az oldaláról látom, a Pokémon fanok nyilván egy másikról. Felnőtt, kifejlődött személyiségű embert szerintem nem köt le ez a szint hosszabb ideig. A többi meg célközönség.
-
janeszgol
félisten
+1
Végre egy értelems játék. Eddig hogy nem jutott eszébe senkinek? Van (volt) wii, kinect a világnak és akkor mobilon meg ezek a passzív cuccok mennek? Megjegyzem, én már semmivel sem játszom (régen volt különbség keresés két kép között, meg a Fling!).gyuribácsi88, Bill Gates, csémtrél, azorvosokmegölnekminket. Helyes így?

Edenyke, nálam Dragon Ball Zed forever. Utána jött ez a pokémon, de engem hidegen hagyott.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Zephyrus M16
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 91% Akkumulátor
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest