Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Pitterix: Gyógytorna
Új hozzászólás Aktív témák
-
elithun
őstag
Kipróbáltam, az eddigi tapasztalatok: itt Szegeden szépen vannak tartalmak (pokéstopok, gymek). Viszonylag értelmes berkekben meríti az akksit, és az adatforgalmamat se dobta meg nagyon (~3 óra alatt 15MB-ot használt el, de még csak barangoltam és elfogtam a közelben lévő pokémonokat).
Maga a játékélmény nekem hozza az elvártat, el lehet vele lenni.
Ami negatívum, hogy kicsit pontatlan a helymeghatározás és nem értem miért kötelező a GPS használata (értsd, ha van mobilneted, akkor is muszáj a GPS-nek mennie. Így szerintem csak hosszú távon jobban szívja az akksit). A másik negatívum, hogy lehetne picit jobban optimalizálva: nálam a pokémon adatlapjainál egy picit röcög a teljesítmény, amit igazából nem úgy tűnik, hogy bármi igazolna (egyetlen 3D pokémon van a képen, háttérben meg a térkép).(#58) 8th
Mert téged nem érint? Komolyan nem értem mit kell ezen ekkorát parádézni, mint amit te és még néhány Nostradamus csinál.
Aki zombi lesz ettől az enélkül is a földet nézné és a kavicsokat rugdosná. Aki meg belehal az meg ugyanennyi eséllyel indult minden más tevékenységbe is, hiszen feltételezhető, hogy ott is könnyen elterelődne a figyelme...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Battlefield 6
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Arc Raiders
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Lenovo ThinkPad X1 YOGA 3. 2in1 14"FHD TOUCH i5-8250U 8GB DDR4 ,250GB SSD Win11 27%ÁFÁS, ÜZLETBŐL
- ASUS VG248 24 165HZ
- Apple Airpods Pro 2 megkímélt usb -c
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3752, 91% Akkumulátor
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Aki zombi lesz ettől az enélkül is a földet nézné és a kavicsokat rugdosná. Aki meg belehal az meg ugyanennyi eséllyel indult minden más tevékenységbe is, hiszen feltételezhető, hogy ott is könnyen elterelődne a figyelme...