- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnss
veterán
Gratulálok a készítőknek, megérte a sok befektetett munkát.
Köszönjük!
-
Olcsi
senior tag
Tetszik, hogy az "utolsó hozzászólások" listája automatikusan frissül! Bravo! Már csak egy ikon kellene mellé, ami jelzi, hogy van-e az utolsó hozzászólásom óta új hozzászólás! Vagy ne legyek telhetetlen?
-
elit_hun
őstag
rangok változtak? Csak mert zsiga667 hsz-e alapján kicsit meg lett variálva a dolog
-
ALI_G
veterán
úgy látom van egy plussz arcocska a szerkesztőben:
vagy csak eddig nem vettem észre? -
csapos2
addikt
Van egy sok hsz-os topik, és valaki egy több oldallal korábbi hsz-ra válaszol, eddig ugye ráklikkeltem a hsz számra, és egy új ablakban megjelent a hsz. Most nem újban jelenik meg.
Így marad?
-
ALI_G
veterán
kérhetek olyan topicról is e-mail értesítőt amit nem mentek el a kedvenceim közé? És hogy mondom vissza, hogy ha már nem kérek értesítőt? ki kell keressem a topicot?
-
Thrawn
félisten
Gratula mindenkinek!
Ezért megérte várni -
3psilon
aktív tag
wow!
-
gliskard
senior tag
milyen szép is lenne, ha a legtöbb internetes oldal ami elvileg a látogatokért van hasonlóan fejlesztene és nem adhoc jelleggel. Köszönöet azért,
hogy kényelmesebb lett a rendszer!
-
greatchaos
addikt
nagyon faja (gyors lett) - grat a tervezőknek!
mod: egy kis apró dolgot nem látok, hog a saját apróim hol vannak?
mod2: ill nem látom a szerkesztve feliratot...
-
ANT
őstag
Öööö...az elmenthető fórumtémák (kedvencek) száma nem változott?
-
Olcsi
senior tag
HU...Grat, és persze köszönjük!
Engem igazából csak a "lassúság" zavart, ez szerencsére láthatóan megoldódott!
-
Hi!
Bocs a hülye kérdésért, de be lehet állítani, h az apróhirdetések mellett kiírja a várost is, vagy muszáj rajta tartani az egeret 1-2 másodpercig? -
zsiga667
addikt
Az adatlapról nem lehet valahogy letiltani az 'utoljára bejelentkezve' és az 'utolsó feltűnés' rovatot? Vagy legalább az utóbbit? Engem nagyon zavar hogy bárki megnézheti mikor voltam utoljára az oldalon, még akkor is ha be se jelentkeztem...
Szerk.: Egyébként tetszik, leszámítva az aktuális oldalon lévő hsz-ek számát jelző betűtípust, illetve hogy a legördülő listában nem látszik a többi oldal. -
tbs
addikt
Hiphip... Huhhh
Jobban csúszik. Ez a migrálás-mizéria direkt jót tett az első blikknek...
-
Zamery
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Kicsit megviccelt ez az új linkelési megoldás, de szerencsére megtaláltam ezt a topicot, és sikerült linkelnem a képeket az apróhirdetések közé.
-
Wolverine
félisten
Izé. Még szokni kell, első blikkre egész elfogadható...
-
JetiRulez
őstag
Nagyon jó lett a fórum.
Kösszépen! -
eddie17
addikt
Nagyon tetszik ez az új motor. Főleg a privát üzenet megoldás. Erre vágytam mindig is
-
wiggen123
senior tag
A privát üzeneteknél tényleg jobb lett, de amik hiányoznak:
Apróhirdetéseknél a város megjelölés + keresés város szerint
+
Most látom, hogy a részletes keresés még fejlesztés alattakkor kitartás hozzá. Az is hiányzik nagyon.
-
Devid_81
félisten
Kissé érdekes lett,ha muszáj akkor megszokom de a régi jobb volt.
Részletes keresés még nem megy azt már észre vettem.
Privik törlése egyenként?Vagy én nem jöttem még rá hogyan kell?
Ezenkívül jó néhány aprós totyiknál van még N.A. ....
Biztos rengeteg melo van benne mert látszik.
Ezenkívül a tiltás nem rossz dolog a priviknél csak épp elég közel van egymáshoz a két link, ha melléböx akkor IJ
Apróknál listázás megyeszékhelyekre?
Még csak pár percet voltam fenn lehet lesz még pár kérdésem -
Dare2Live
félisten
és megint jobb lett a PH!
Grat Parci
-
törölt tag
Királyság lett az R5
Jééééé új smiley:
-
BlacKSouL
addikt
Nekem FF-ben AdBlock és FlashBlock is van. Egyedüli kivételként a PH-n az AdBlock nem szűr, csak a Flash, így a reklám "elvileg" (ha jól tudom) letöltöttnek tűnik kiszolgálóoldalról, de nálam meg nem jelenik.
dragonfx: A Beállításaim-ban (jobboldalt) Megadhatod, hogy a Legutóbbi hozzászólások lista mérete 0-10 között mekkora legyen
-
dragonfx
veterán
hogy lehet frissítenia listát?azt nem lehet állítani hányból álljon a hsz.tam listája?
Az elmentme a fórumtémát mire jó?.berakja konkrétan azt az oldalt a kedvencekbe? -
luciferc
őstag
a fórum oldalakra muszáj volt izgő mozgó oldalsó reklámokat tenni? eddig nem voltak ilyenek, most meg egyszerűen képtelen vagyok rendesen olvasni egy topikot, mert a képernyőn ugrálnak valami idétlen reklámok. Szerintem ennek sok embernél adblock lesz a vége, azoknál is akik eddig az oldal támogatása miatt nem használták azt (nálam is). Nem lehetne a fórum oldalakon statikus hirdetéseket alkalmazni? Eszméletlen zavaró. Cikkeknél is, de itt valahogy még inkább.
-
-
Neck
veterán
Mostantól csak 50esével lehet látni a HSZeket? Én 300as lebontásban néztem mindig
MOD: Köszi EQMontoya, megtaláltam
-
Neck
veterán
Frankó lett, próbaHSZ szal ne várjatok sok értelmet tőle...
-
rup1u5
nagyúr
válasz
pityeszka #59 üzenetére
http://prohardver.hu/tema/bugok_a_rios_r5_ph_motorban/hsz_180-180.html
közben megtaláltam
-
KrAt
veterán
Itt is grat mindenkinek
-
pityeszka
őstag
-
rup1u5
nagyúr
hozzászólásnál bugos a linkelés.
-
pityeszka
őstag
Király azuj mocci
-
he7edik.
addikt
GG
-
csapos2
addikt
Hozzászólások írás ideje, modosítási lehetőségének ideje változott?
-
DJ.Gróf
aktív tag
Lehet én vagyok vak,de az apróknál volt egy olyan funkció ,hogy tömör listázás vagy képpel nagyobb mérteben.
Azt most nem láttom,és így képek sincsenek a cuccokról. Hol tudom beállítani? thxAmúgy nagyon jó lett,pár óráig nem volt ph-és minden bajom volt,pedig csak kicsit vok fanatikus tag
! Szép munka volt,lessz!
-
HUN]Repa
aktív tag
Nagyon tetszik nekem is! Egy- két dolog amit hiányolok...
1.ü törlése (összes pü)
Ahol hozzászoltam topicoknál a saját bezárt aprohirdetéseimet is mutatja ami szerintem felesleges és zavaró!Amugy tényleg gyors tényleg szép és a mienk már örüljönk neki ;)
Köszönöjük PH!
-
törölt tag
Éljen a haladás
-
föccer
nagyúr
Wow....
-
ngabor2
nagyúr
emlékeztek még a rios3/rios4 átállásra? no ott is meglehetősen sok hasonló keménységű kérdés volt. ráadásul ott leginkább feature-bővülés volt, nem kinézet-átszabás. tehát az, hogy valami itt nem működik/nem úgy működik, mint várjuk, az nem azt jelenti, hogy nem is úgy fog. az elkövetkező pár hétben nem fogom irigyelni Panthert...
-
bambano
titán
"közelgett az idő, amikor átadom a stafétabotot. Megtörtént.": megsirattad?
(kérdés természetesen komoly)
-
kraftxld
félisten
Tetszenek az 50 ezres gyűjtőtopikok
-
FehérHolló
veterán
Nekem személy szerint nem tetszik ez az új linkes megoldás, hogy megjelenítendő szöveget is be lehet írni, mert legkényelmesebb mód:
http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=P5W%20DH%20Deluxe
Én gyakorlottabb fórumozóként nem így csinálnám, de egy újoncból simán kinézem, és máris kilóg a szöveg a "hozzászólásdobozból". Nincs sortörés meg semmi.Egyébként jó lenne, ha a link nevét is egy párbeszédablakban kérdezné meg, ha már ragaszkodtok ehhez a formához.
Az új motor gyorsaságát meg szerintem nem lehet 1 nap alatt eldönteni. (Épp most akadt be egy fél percre, amikor meg akartam nézni egy témát.)
-
doc
nagyúr
engem az zavar, hogy a kb. 15 megnyitott fül, ahol az engem érdeklő, de a 30-as limitbe bele nem férő totyikok voltak megnyitva, mennek a kukába
tényleg, ezt a 30-as limitet nem lehetne kicsit megemelni? nagyon kevés...
mondjuk az nagyon jó, hogy lehet külön is kérni e-mail értesítőt, szerintem ez messze a legjobb újítás az új motorban -
til
csendes tag
Ja és persze ha valaki linkelt valamit egy hozzászólásban, az mostantól szintén 404.
-
Nipponka
tag
Valaki segítene nekem? Csak én nem talállom, vagy a SAJÁT HIRDETÉSEIM rész a jobb oldalról megszünt?
Ha van még ilyen valaki elárulná, hogy hol?
Gondolom ez az új desing csak megszokás kérdése, de egyenlőre valahogy az előző jobban tetszett.
-
Savanya
addikt
Apro-nál nem lessz egy olyan bellitás hogy utolsó hozzászólás szerinti rendezés ? kissé zavaró hogy csak megnyitás szerint rendez vagy UP-olás szerinti , ami időrendi zavartságot okoz .
-
edgR
őstag
tetszik az uj motor, gyorsabb is (meg)
hasznos a beallitasok opcio is.
udv, -
The DJ
addikt
Congratulations
Eddig nagyon gyorsnak tűnik és a feature-ök is hasznosak
-
til
csendes tag
Sikeresen megváltoztattátok az url-eket, ami azt eredményezi, hogy rákeresek valamire a google-n, van egy csomót találat és persze hogy 404 ha rákattintok. Ugyan így frissíteni kellett a könyvjelzőket is, mert persze hogy van egy redirect a domainről egy index.html-re, de ez is megváltozott nyito.html-re. GJ.
-
dragonfx
veterán
Na akkor hajrá
legyne minél jobb
-
Blaise
veterán
jónak tűnik
-
tiv83us
veterán
Az "Itt szoltam hozza" topikok 5-os listajat hogyan lehet frissiteni? Vagy onmagat frissiti?
ps: Bakker, tenyleg nagyon gyors ez a R5...
-
gergo84
aktív tag
nekem a jobb felső sarokból hiányzik a kereső. sokat használtam...
-
doc
nagyúr
na jó, csak ha van mondjuk értesítőm, többnyire ki szoktam törölgetni a felesleget, csak egyet hagyok
így viszont ha nem a legrégebbit hagyom megy, kapásból nem értem mi van, mert csak egy hozzászólást látok, az előzményeket nem. meg ha több post is volt, mindenképp plusz legalább egy kattintás. nem mintha belehalnék, meg nem ettől fogok ínhüvelygyulladást kapni, de azért elég kényelmetlen
bocsi, de nekem ez a része nem jött be -
ent
őstag
Biztosa volt, de nekem se jön be:
- együtt van a kedvenceknél az apróhirdetéses és fórumos kedvencek, valamin
- nincs lehetőség az ucsó hsz-t előre hozni (csökkenő/növekvő)Ezen kívül tényleg grat, gyorsabb, fejletebb és nem ucsó sorban felhasználó barátabb.
És ez a plus smájli:
-
Goose-T
veterán
Műszaki oldalról: amíg én ipari méretű adatbázisokkal foglalkoztam (értsd: milliós nagyságrendű rekordszám táblánként), kerültük a triggereket, mint a leprást. Hosszú távon áttekinthetetlenné teszi az adatbázist, teljesen követhetetlenek lesznek a funkciók. Az adatmodell elérte már a harmadik normálformát? Ha jól vettem ki az írásból, eddig messze állt tőle...
-
Alec
tag
az index.html-t miért kellett nyito.html-re átírni? fél napig azt hittem nem működik a site mert a bookmarkban a régivel volt benne. Legalább irányítsátok át
-
doc
nagyúr
azért az szerintem elég gáz, hogy a totyikfigyelő csak egy hozzászólás linkjét küldi, sokkal jobb volt a régi
egy pörgősebb topicban így rákattintok az értesítőre, utána a topiccímre, hogy olvashassam az új postokat... -
Gyors,mint a szél.
Remek lett.
-
bug: ez a topik például nem látszik az írás mögött. igen, tudom, hogy azért, mert ez is "hír"-ként van kezelve, de mivel logouton vagyunk, látszódnia kell.
-
Viszlát
addikt
Hello,
a saját logoutos oldalamon a címplapos írások között lévő írások alatt nem jelennek meg a hozzászólások, csak ha külön kattintok a Hozzászólások linkre, míg a többi alatt igen. Ez szándékos?
-
DJGABI
addikt
Jeee! Nagyszerű lett!
-
Retekegér
MODERÁTOR
Hajrá!
Nekem még egy kicsit szokatlan...
-
FehérHolló
veterán
Gratula!
Hozzászólás/topic kereső direkt tűnt el? (FF 2.0.0.7 és Vista)
Szerk.: Még nincs kész. OK, értettem.
-
lorcsi
veterán
nagyon fasza
gratmégt tanulni kell a használatot
-
Tetszik, szép munka
Nekem sokkal jobban bejön, mint a ri/os4 -
Bögre
aktív tag
Szép munka srácok! A privát üzenek kezelése nagyon bejön
Csak így tovább!mod: egyetértek az előttem szólóval, valóban gyorsabbnak tűnik
-
elit_hun
őstag
Éljen, most látom megjelent csomó új opció a hsz írásnál
már csak helyesírás ellenőrző kell
mod: lehet velem van a "baj", de mintha gyorsabb lenne mint régebben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Omen - i5-7300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest