- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- The DJ: Kínai fake videókártyák hardveres BIOS módosítása (gyári állapotra)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
válasz
Parallaxis #318 üzenetére
Kedves Toldi Miklós! Látom az értő olvasással gondok akadtak. Épp azt próbáltam felvázolni, hogy senki - rajtad kivül - nem akar 12"-os tableten, notbookon, subnotebookon regényeket olvasni, főleg nem kézben tartva, pláne, ha van benne állítható kitámasztó. Egyik mondatoddal cáfolod a másikat. Tartani akarod úgy, hogy van rajta kitámasztó (agyrém), de ha mégse akarnád tartani, mert nehéz, akkor olvasásra jobb egy 15" 2kilós notebook. Logikus, ész érvek, amiket felsorakoztatsz.
Csak Te, write only user gondolod úgy, hogy nem volt a "logikusan" alátámasztott "szarezmernemjósemmire" hüppögésedre ellenérv. Csak emvy vagy 20 írt, de mint fentebb is írtam az értő olvasás, gondolkozás és ezek velejárói sajnos nehézkesen mennek.
Már csak azt nem értem, hogy ez a semmire sem jó eszköz, miért érdekel annyira, hogy magadat győzködd a topikon belül, hogy semmire sem jó. Netán skizofrénnek tetszik lenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest