Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CosmoBacsika
tag
bájos kedves aranyos, iszonyat jo, akarhanyszor meg tudom nezni
fekete feherben az igazi
bennevan minden baj ami az 50es évek amerikai filmeit jellemzi
legszebb karácsonyi film !!!! -
Wyll
őstag
És a magyar változat hol érhető el? Vagy legalább magyar felirattal?
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
talmida
Közösségépítő
válasz TheVeryGuest #8 üzenetére
Köszi a linket!
Az én másik karácsonyi kedvencem a Troublemakers vagy "The night before Christmas" Bud Spencerrel. Ez is megtalálható magyarul is?
IN GOD WE TRUST!
-
TheVeryGuest
senior tag
A magyar címe: [Az élet csodaszép]
Kb. az a véleményem a filmről, mint Al Bundy-nak, a vonatkozó Rém rendes epizódban. Az első pár alkalommal még érdekes volt. De utána?!?! Minden évben lemegy, már annyira elcsépelt.
Ha már az élet csodaszép a téma, akkor inkább megnézem a [Roberto Benigni] félét, igaz az nem karácsonyi. Ha a karácsony a téma, akkor és a [Tapló télapót] ajánlom, vagy a [Karácsonyi lidércnyomás]t.
[ Szerkesztve ]
“Perfection is attained not when there is nothing more to add, but when there is nothing more to remove” Antoine de Saint-Exupéry
-
NoLF
veterán
megunhatatlan
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Dany007
veterán
Hmmezt láttam már régebben. 2x is. Karácsony környékén szokták vetíteni.
Talán az egyetlen "régi" film, amit meg tudok nézni, és jónak is találok. Tényleg nagyon jó
Talán az a jó szó rá , hogy egy szép film. Bár lehet túl nyálasan hangzik, de akkor is szép.[ Szerkesztve ]
-
Senki9876
tag
Ez tetszik
Köszi az ajánlást megyek is beszerző körútra
"Nem törődöm azzal, hogy az emberek nem ismernek, azzal törődöm, hogy nem ismerem az embereket." Kung Fu-Ce
-
talmida
Közösségépítő
Mindenkitől elnézést kérek, hogy a szakmai részre került az írásom. Nem tudom, hogy fordulhatott ez elő...Címlaposnak szántam, de nem szakmainak.
IN GOD WE TRUST!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest