Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
ZyXEL NSA325 v2 - Téma összefoglaló és FAQ
Kérlek olvasd el az összefoglalót, mielőtt írnál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, az én leírásom is jó. Sőt a startssl-t is ugyanúgy be tudod állítani. DE! Ezt a certbotot a napokban fedeztem fel és ez olyan szempontból jobb, h a kulcsot legenerálja és be is rakja a webszervernek, Neked nem kell azzal vesződnöd. Plusz ugye egy ssl kulcs lejár egy idő után, szóval pl a startssl-es kulcsot évente frissíteni kell, végig kell újra szaladni a cikkem ssl-es részén... Ez a certbot, meg elvileg megcsinálja újra, ha lejárna.
Viszont így picit más leírás kéne Neked. Pont egy hete tervezem, hogy leírom, h certbottal hogy kell, de sajnos a nasomon 3.5-ös python van, a certbot meg csak 2.7-essel megy egy dependecie (függőség) miatt, ezért ezt meg kell oldanom még.
De ha tudsz egy picit várni és sikerül a művelet, akkor leírom, h hogy kell, illetve küldök mintakonfigot is.
Akkor vállalod majd a tesztelő szerepét?
Elrontani nem tudsz semmit, max újra kell kezdeni a konfigolást, de a nasod nen fogja a kárát látni semmiképp sem.
Egyébként persze, ha írsz egy kis összefoglalót majd, azt külön megköszönném, mert nekem mostanában kevés időm van írogatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 8540U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó konfig! Ryzen 9 7900X 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest