Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mr Dini

addikt

válasz CactuS #3920 üzenetére

Igen, az én leírásom is jó. Sőt a startssl-t is ugyanúgy be tudod állítani. DE! Ezt a certbotot a napokban fedeztem fel és ez olyan szempontból jobb, h a kulcsot legenerálja és be is rakja a webszervernek, Neked nem kell azzal vesződnöd. Plusz ugye egy ssl kulcs lejár egy idő után, szóval pl a startssl-es kulcsot évente frissíteni kell, végig kell újra szaladni a cikkem ssl-es részén... Ez a certbot, meg elvileg megcsinálja újra, ha lejárna.

Viszont így picit más leírás kéne Neked. Pont egy hete tervezem, hogy leírom, h certbottal hogy kell, de sajnos a nasomon 3.5-ös python van, a certbot meg csak 2.7-essel megy egy dependecie (függőség) miatt, ezért ezt meg kell oldanom még.

De ha tudsz egy picit várni és sikerül a művelet, akkor leírom, h hogy kell, illetve küldök mintakonfigot is.

Akkor vállalod majd a tesztelő szerepét? :D

Elrontani nem tudsz semmit, max újra kell kezdeni a konfigolást, de a nasod nen fogja a kárát látni semmiképp sem.

Egyébként persze, ha írsz egy kis összefoglalót majd, azt külön megköszönném, mert nekem mostanában kevés időm van írogatni. :R

[ Szerkesztve ]

Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés